Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesCampanya Contra els abocaments il·legals a l'Alcúdia

Campanya Contra els abocaments il·legals a l'Alcúdia

  • Imprimeix

L’Ajuntament està procedint a la neteja d’abocadors irregulars i a la retirada de vessaments  il·legals puntuals a diferents punts del terme. La Policia Local ha obert una investigació per a conèixer l’autoria de l’últim aparegut.

 

En els últims dies s’han produït diversos abocaments il·legals en diferents punts del terme municipal, passat dijous 15 d'abril, algú va llançar de forma molt incívica fem i despeses domèstiques al barranc Matamoros, entre les quals es trobava una desena de llibres de festes d’un poble veí. Cal tenir en compte que este abocament il·legal estava just en el llit del barranc, que quan passa aigua vessa al barranc de Benimodo i des d’ell  va cap al riu Xúquer.


En començar la setmana, desafortunadament, s'ha localitzat un altre abocament irregular a la zona del Pont del Tomaco, als voltant de la Sèquia Real. En este cas, entre les coses abandonades hi havia documentació i fotografies personals, per la qual cosa, la Policia Local ha elaborat un informe i ha obert una investigació per tal d'identificar si les persones que són propietàries d'estos documents són coneixedores dels actes incívics o, pel contrari, algú que no són ells ha tingut accés a tot el material llançat.

“Intentarem esbrinar l’autoria d’estos actes incívics – afirma l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salomi, si arribem a saber qui ha sigut, tindrà les conseqüències legalment establides. No hi ha dret que, tenint l’ecoparc al seu servei 6 dies a la setmana, n’hi haja persones desaprensives que enverinen el nostre entorn”

Dins la campanya que està duent a terme l'Ajuntament de l'Alcúdia, per tal d'evitar abocadors incontrolats, ja es va netejar fa pocs dies tota la zona de l’antic ecoparc, al barri de Les Comes, este cap de setmana s’ha netejat el llit del barranc de Matamoros i entre hui i demà es netejaran l’abocament aparegut al Pont del Tomaco i l’abocador incontrolat de Montortal.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@