Web municipal del poble de l'Alcúdia

ESTUDI DE DETALL DE L'ILLA 9 DEL SECTOR "CIUTAT JARDÍ EL SERRALLO"


 
Normativa aplicable per a consulta i publicitat:
 
* Reial decret legislatiu 7/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Sòl i Rehabilitació Urbana:
Article 25-Publicitat i eficàcia en la gestió pública urbanística:
“3. En els procediments d'aprovació o d'alteració d'instruments d'ordenació urbanística, la documentació exposada al públic haurà d'incloure un resum executiu expressiu dels següents extrems:
a) Delimitació dels àmbits en els quals l'ordenació projectada altera la vigent, amb un pla de la seua situació, i abast d'aquesta alteració.
b) En el seu cas, els àmbits en els quals se suspenguen l'ordenació o els procediments d'execució o d'intervenció urbanística i la duració d'aquesta suspensió.

4. Les Administracions Públiques competents impulsaran la publicitat telemàtica del contingut dels instruments d'ordenació territorial i urbanística en vigor, així com de l'anunci del seu sotmetiment a informació pública”.
* Llei 5/2014, de 25 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Comunitat Valenciana (*arts. 49.2, 51 i 57):
Article 49.2:
“2. La documentació del pla o programa haurà de ser accessible al públic i podrà ser consultada durant i una vegada superada la fase corresponent del procediment, de conformitat amb el que s'estableix en aquest capítol. A aquest efecte, l'òrgan promotor adoptarà les mesures necessàries perquè siguen accessibles per mitjans electrònics els següents documents: l'esborrany del pla o programa, que inclourà un document inicial estratègic; el document d'abast de l'estudi ambiental i territorial estratègic o la resolució d'informe ambiental i territorial; la versió preliminar del pla i l'estudi ambiental i territorial estratègic; l'instrument de paisatge; els informes sectorials emesos; el document de participació pública; i la proposta del pla o programa i la declaració ambiental i territorial estratègica”
Art. 57.1.a):
“a) Informació pública durant un període mínim de quaranta-cinc dies, assegurant, com menys, les mesures mínimes de publicitat exigides per l'article 53.2 d'aquesta llei. El termini mínim serà de 20 dies quan es tracte d'estudis de detall”.

Publicitat: S'insereixen a continuació els documents principals de l'expedient emesos fins a aquesta fase del procediment.
 
Conforme es vagen realitzant els tràmits subsegüents d'aquest, s'incorporaran a aquesta pàgina web municipal per a la seua consulta.

Tràmit d'informació pública per a al·legacions: L'anunci s'inserirà quan s'haja publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
 




Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@