Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesMillores a la ciutat esportiva de l'Alcúdia

Millores a la ciutat esportiva de l'Alcúdia

  • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha començat a executar obres i reformes a la zona esportiva mitjançant el pressupost que s'ha destinat per a estes actuacions dins del Pla d'Inversions 2020/21 de la Diputació de València.

La primera obra que s'ha executat ha sigut la substitució de la gespa actual de la pista de pàdel de 200 m², que es trobava deteriorada i en mal estat. S'ha procedit a col·locar gespa artificial.

Per a la seua instal·lació s'ha emprat arena de sílice que és el farciment més comú i més utilitzat pels professionals, ja que aporta fermesa i estabilitat als filaments que componen la gespa artificial pel que durarà en perfecte estat molt més temps. L'import de la subvenció destinat a esta reforma ha sigut de 5.300 euros.

Els Arcs tindrà nova tanca perimetral per al COTIF 2020

Dins del Pla d'Inversions 2020/21 de la Diputació de València també s'inclouen les properes obres que l'Ajuntament de l'Alcúdia durà a terme a la zona esportiva "Els Arcs", que millorarà la seguretat d'esportistes i públic.

Dilluns 7 de juny està previst que comence l'obra d'adequació de la vorera perimetral del terreny de joc del camp de futbol "Els Arcs". Pressupostada amb 26.447 euros, l'obra consistirà a retirar la tanca perimetral fins al primer esglaó de les grades, de manera que quedaria a la mateixa distància del camp que l'actual tanca instal·lada a Tribuna. A més, s'alçarà la vorera de formigó per a cobrir l'espai afegit al camp amb gesta artificial.

Esta actuació és una vella reivindicació per part dels equips usuaris del camp, per augmentar la seguretat dels seus components, que en cas de patir una caiguda en les bandes tenien massa prop el rastell de la vorera, amb el consegüent perill.

Altres dos actuacions que es faran a la zona esportiva dins del Pla d'Inversions 2020/21 de la Diputació de València, seran la col·locació d'una tanca al voltant de la pista d'atletisme, amb un pressupost de 30.000 euros, i la renovació dels vestidors del frontó, amb un cost de 12.000 euros.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@