Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesEl Club de billar l'Alcúdia guanya la lliga de billar a 3 bandes

El Club de billar l'Alcúdia guanya la lliga de billar a 3 bandes

  • Imprimeix

L'últim partit que va jugar el Club de billar l'Alcúdia va ser contra el Club billar Mercantil de Castelló de la Plana. Un partit que es va jugar a l'Alcúdia este passat diumenge pel matí amb el resultat de 6-2 a favor de l'Alcúdia, proclamant-lo guanyador del campionat de la lliga de billar a 3 bandes de la 1ª Divisió de la Comunitat Valenciana.

Des que la Covid-19 viu entre nosaltres ha provocat que tots els esdeveniments de l'esport es quedaren congelats durant molt de temps. La temporada de billar es va veure interrompuda per l'arribada de la pandèmia fins al 10 d'abril d'este 2021 que es va poder reprendre. Este succés el que va provocar és que molts partits valencians ajornats es jugaren en un període de temps més ajustat i va provocar que de camí a l'últim partit tots els encontres foren molt intens.

El Club de billar de l'Alcúdia va jugar el seu últim partit de la temporada el passat diumenge 6 de juny, com a equip local, contra el Club billar Mercantil de Castelló de la Plana. El resultat va ser favorable per a l'equip alcudià que va aconseguir la victòria amb 6-2 a favor. Este marcador va aconseguir que l'equip de l'Alcúdia acabara primer de la classificació amb un total de 8 partits guanyats, 3 partits empatats i tan sols 1 partit perdut en tota la temporada. Amb estos resultats finals es va proclamar guanyador del campionat de la lliga de billar a 3 bandes de la 1ª Divisió de la Comunitat Valenciana.

Ascens a la Divisió d'Honor

La divisió d'Honor és la lliga de màxima categoria dins la Comunitat Valenciana. Esta formada pels equips que han aconseguit al llarg de les temporades el primer lloc en la lliga de 1ª divisió. En la divisió d'Honor juguen equips com el Gandia, Montcada, València, Paiporta, Llíria, Ateneo, Castelló, Sueca i Mislata.

Alguns d'estos clubs també juguen en divisió nacional. Està permés que jugadors de nacional juguen en divisió d'Honor valenciana, pel que l'any que ve, el club de billar de l'Alcúdia s'enfrontarà a alguns dels millors jugadors d'Espanya.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@