Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'Alcúdia reprén, de manera presencial, el "Divendres per Elles"

L'Alcúdia reprén, de manera presencial, el "Divendres per Elles"

  • Imprimeix

L'alcalde, Andreu Salom, ha recordat les víctimes de la violència masclista en el primer “Divendres per Elles” a la plaça de l’Ajuntament de l’Alcúdia, des que es va declarar la pandèmia.

 A les 12 del migdia, membres de la corporació, treballadors i treballadores de l'Ajuntament, veïns i veïnes, s'han reunit per mostrar la seua repulsa a la violència masclista i la solidaritat amb les víctimes i les seues famílies.

"Recordem que els maltractaments no són mai un assumpte privat - Ha afirmat l'alcalde Andreu Salom - Són un problema social que es combat amb la tolerància zero davant qualsevol comportament masclista".

Abans de guardar un minut de silenci, l'alcalde ha recordat que des de principi d'any, desafortunadament ja són 21 víctimes per violència de gènere que s'han de lamentar a Espanya i només 4 d'elles havien presentat denúncia prèvia.

També s’ha recordat que el 52% de les víctimes al nostre país són espanyoles, i que el seu agressor també, com ho són el 86% dels presumptes agressors a Espanya. En qualsevol cas, unes xifres terribles que demanen de la societat una Tolerància Zero amb la violència de gènere.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@