Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies154 persones contractades per a la neteja de barrancs i el Corral de Rafel

154 persones contractades per a la neteja de barrancs i el Corral de Rafel

  • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia, en col·laboració amb el SEPE ha contractat a 154 persones per tal de solucionar la desocupació temporal del sector agrícola que, des del mes de juny fins a finals del mes d'agost, executaran tasques de neteja de barrancs i el Corral de Rafel.

La contractació d'estes persones s'ha pogut realitzar mitjançant la subvenció del SEPE per a la col·laboració amb les corporacions locals 2021. Per a la 1a Fase es compta amb l'ajuda econòmica de 116.772 euros mentre que la 2a Fase del servei ha rebut una ajuda de 126.240 euros.

Així, durant estos dos mesos, la peonada agrícola, es dividirà en dos grups de feina. Durant el primer mes, la 1a Fase de manteniment i millora de la senda del barranc de l'Alcúdia i paratge del Corral de Rafel estarà formada per les 74 primeres persones contractades.

La 2ª Fase, que començarà a finals del mes de juliol fins finals del mes d'agost, la portaran a terme les següents 80 persones i s'encarregaran de continuar la feina de l'anterior fase.

Millores i manteniment en espais públics municipals

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha rebut una subvenció de 30.380,95 € de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball amb les corporacions Locals, dins del programa d'iniciativa social, anomenat EMCORP.

L'EMCORP del 2021 s'ha destinat a la contractació de 2 peons de jardineria que van començar el passat 11 de juny i que estaran treballant durant 7 mesos en este servei.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@