Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesDivendres musical a l'Alcúdia

Divendres musical a l'Alcúdia

  • Imprimeix

Les actuacions de la Filharmònica Alcudiana i de Toni de l'Hostal amb Repom han encetat un cap de setmana dedicat a la cultura musical a l'Alcúdia.

La Filharmònica Alcudiana va fer un concert de la Campanya Excel·lent de la Diputació de València. El concert, dirigit pel mestre Sergi Pastor, va disposar d'una programació molt variada.

L'acte va començar amb Alta Mar, un pasdoble-marxa de l'artista Juan José Poveda. La segona peça interpretada va ser Cassiopeia de Carlos Marques. L'equador del concert va arribar amb l’execució de l'obra Out of Space de Thomas Doss. Quan va finalitzar la peça que marcava la meitat del concert, l'alcalde, Andreu Salom, el regidor de cultura, Jaume Prats i el president de la Filharmònica Alcudiana, Ramon Martorell, van lliurar les ajudes als músics becaris. 

Enguany, l'Ajuntament de l'Alcúdia ha dedicat 10.416 euros a ajudar les famílies de 14 alumnes de 3r i 4t d'Ensenyaments Professionals de la Música que complien les bases de la subvenció. Estes beques s’ofereixen amb l’objectiu que els alumnes continuen amb els seus estudis reglats al Centre Professional de Música de l'Alcúdia. A més, i per animar a l’alumnat, com més alt era el percentatge d'assajos, major fou l'ajuda rebuda pels estudiants.

El concert va seguir i l’obra que es va executar a continuació va ser Morning Star Variations de Bert Appermont. L’acte va finalitzar amb la peça musical The Ghost Ship de Jose Alberto Pina.

La nit va acabar a l'Hort de Manus amb l'actuació de Toni de l'Hostal amb Repom. Un acte on es va gaudir de música roscana i dosis d'humor àcid al paratge emblemàtic de l'Alcúdia.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@