Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesFinalitzades les obres de la façana de la Casa de la Música de l'Alcúdia

Finalitzades les obres de la façana de la Casa de la Música de l'Alcúdia

  • Imprimeix

El passat 1 de juny van començar les obres de rehabilitació de la façana de la Casa de la Música de l'Alcúdia. L'obra estava pressupostada amb 91.499,99 € dins del Pla d'Inversions 2020-2021 de la Diputació de València.

La reforma era una necessitat justificada donat que la façana de l'edifici presentava una sèrie d'irregularitats i desperfectes que, necessàriament, havien de ser tractats.

L'empresa encarregada de l'obra ha sigut Estudio Método de la Restauración S.L., una empresa que en altres ocasions ja havia treballat a l'Alcúdia en obres com la sustentació de murs de l'Antic Convent dels Franciscans Alcantarins.

Els treballs que s'han realitzat durant els 45 dies han sigut el picat de l'enfoscat del morter. S'ha fet el buidatge de les juntes de l'atovó i la paret de mamposteria. S'ha dut a terme la restauració de finestres i reixes. Amb aigua calenta i a pressió es va fer la neteja de la façana. Posteriorment es va fer el retacat de la paret de mamposteria i el rejuntat de la fàbrica de l'atovó. Per últim, tota la façana ha estat sotmesa a un tractament per prevenir i combatre la humitat.

L'obra ha estat dirigida per l'arquitecte tècnic alcudià, Enrique Arnandis. El projecte també va ser redactat per una alcudiana, Inma Martínez Sanchis. La rehabilitació de la façana de la Casa de la Música va acabar el passat el 15 de juliol.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@