Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'alumnat de l'Alcúdia actua com agents de trànsit amb motiu de la setmana de la mobilitat europea

L'alumnat de l'Alcúdia actua com agents de trànsit amb motiu de la setmana de la mobilitat europea

  • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia, des de la Regidoria de Medi Ambient, de Seguretat Ciutadana, de Mobilitat i d'Educació ha preparat xerrades i activitats per a l'alumnat de 6é de primària amb motiu de la setmana de la mobilitat sostenible que tindrà lloc del 20 al 24 de setembre.

L'Alcúdia és una de les localitats que sempre aposta per una millora cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Amb la Covid-19 present, són poques les activitats que poden realitzar-se a causa de les restriccions i mesures sociosanitàries.

No obstant això, l'ajuntament amb la col·laboració de la Policia Local de l'Alcúdia, durà a terme una sèrie de xerrades i activitats amb l'alumnat de 6é de primària de tots els col·legis de la població, per conscienciar i posar en marxa els coneixements adquirits.

El cap de Policia Local de l'Alcúdia, Alfredo Borrás ha sigut l'encarregat d'iniciar les xerrades sobre seguretat viària. En estes xerrades s'exposa a l'alumnat la normativa de seguretat viària, així com l'ús correcte del patinet elèctric, un dels últims mitjans de transport que han sorgit al mercat i que tants debats sobre l'ús adequat han fet sorgir entre la població.

En la següent activitat, l'alumnat adquireix protagonisme. Acompanyats sempre d'un oficial de la Policia Local i del professorat, l'alumnat ix del col·legi per convertir-se en agent de policia. Es tracta d'una activitat mitjançant la qual els xiquets i les xiquetes senyalitzen totes aquelles infraccions que veuen al carrer. Amb una denúncia informativa, adverteixen a totes aquelles persones que, amb el seu vehicle, han comés una infracció.

Estes activitats es realitzaran cada matí durant esta setmana de la mobilitat europea, en tots els col·legis de l'Alcúdia. El dimecres 22 de setembre serà el Dia sense cotxes i com és habitual es tallarà el trànsit de vehicles per tot el centre urbà.

La finalitat d'estes actuacions és conscienciar a la gent sobre la mobilitat sostenible i segura, ja que aporta molts beneficis al medi ambient, però també a la salut de totes les persones que la compleixen.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@