Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesEste mes finalitza la campanya de desratització-desinsectació-desinfecció

Este mes finalitza la campanya de desratització-desinsectació-desinfecció

  • Imprimeix

D'abril a octubre s'han estat tractant tant els edificis municipals com el clavegueram del poble. La Campanya ha comptat amb una ajuda de Diputació de 2.275 €.

La Diputació de València, tal com ha fet en els últims anys, va llançar una campanya de Salut Pública per al control de VECTORS que enguany incloïa la desratització-desinsectació-desinfecció en edificis municipals i clavegueram, a la qual es podien adherir els ajuntaments menors de 20.000 habitants.

L'Ajuntament l'Alcúdia es va acollir a esta campanya per a l'any 2021 amb la finalitat d'aconseguir una ajuda per a sufragar les despeses que aquest tipus de tractaments li ocasionen des de fa ja bastants anys, incloses les actuacions específiques que s'han implementat per a detenir l'expansió de la mosca negra i del mosquit tigre.

La quantitat rebuda per part de la Diputació de València ha sigut de 2.275 €. La finalitat de l'ajuda és ajudar a desenvolupar esta campanya de desratització, desinsectació i desinfecció en edificis municipals i clavegueram, tasca que ha estat realitzada per l'empresa GBS. Qualitat Ambiental, des del mes d'abril, amb freqüència d'una actuació cada dos mesos. La campanya finalitzarà amb l'actuació prevista del 25 al 29 d'octubre. En totes elles s'han fet els tractaments oportuns per tal de combatre els insectes i els rosegadors que són un risc en determinades zones de la població.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@