Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesConvocatòria oberta per a sol·licitar les ajudes per a estudiants del Grau Elemental de Música per al curs 2020-2021

Convocatòria oberta per a sol·licitar les ajudes per a estudiants del Grau Elemental de Música per al curs 2020-2021

  • Imprimeix

L'obertura del termini de les sol·licituds que serà del 04-11-2021 fins a 02-12-2021, ambdós inclosos.

L'objectiu d'oferir estes beques és estimular i facilitar l'accés a l'ensenyament elemental de música, cursat en el Centre Professional de Música de l'Alcúdia, mitjançant la concessió d'unes ajudes que permeten a les famílies cobrir les despeses Dels estudis musicals dels seus descendents.

A partir de l'any 2013, l'Ajuntament de l'Alcúdia va començar a donar estes beques, a causa de la retirada de les ajudes econòmiques, per part de la Generalitat Valenciana, als alumnes matriculats en els graus elementals, i atenent les demandes de l’AMPA del mateix CPM.

Les ajudes bonificaran la càrrega econòmica que suporten les famílies amb alumnes matriculats en qualsevol dels quatre cursos de l'Ensenyament Elemental. Amb esta millora en les condicions econòmiques, es pretén fomentar l'ensenyament musical, pilar fonamental per al desenvolupament cultural, social i educatiu del municipi.

Se subvencionarà una quantitat monetària fixa en funció del nombre d'alumnes, la situació econòmica general i la disponibilitat pressupostària. La despesa de les ajudes, per al curs 2020-2021, de la subvenció, tindrà un import màxim de 6.000 euros. 

És un tràmit amb el seu procediment específic a la seu electrònica. Es pot presentar presencialment o a la seu, hi ha quatre formularis editables en PDF disponibles. El termini per a presentar les sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província, és a dir, del 04-11-2021 fins a 02-12-2021, ambdós inclosos.

Amb estes beques, l'Ajuntament de l'Alcúdia segueix compromés i amplia les línies d'ajuda existents als escolars i vinculades a la compra de llibres i material, beques de menjador, ajudes al transport a l'adquisició d'ordinadors, entre altres.

Accés a la informació

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@