Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesMillora i modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon La Creu

Millora i modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon La Creu

  • Imprimeix

Les execucions que s'estan realitzant de millora i modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon La Creu, a l’Alcúdia, avancen a bon ritme. S'està fent mitjançant una subvenció de 62.768,22 euros, és a dir, un 82,7% del total, que ha sigut concedida per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

El mes d’octubre, l'empresa encarregada de l'execució de les obres, ICA2-1980,S.L., va començar les obres del polígon industrial La Creu. El mes de novembre ha servit per a avançar i acabar les que estaven ja iniciades. Hi ha un termini de dos mesos, des que es van començar les actuacions de millora al polígon. Per tant, este mes de desembre, si no hi ha cap contratemps, es finalitzaran les obres.

Les actuacions que s'han finalitzat són, possiblement, les més grans, dins de totes les obres que es realitzaran al polígon Industrial La Creu. L'any passat es va patir un període de moltes pluges. Per tant, una de les obres que més urgia era la millora de la xarxa separativa de sanejament. A més a més, s'ha acabat de col·locar i instal·lar, a l’avinguda Comte Serrallo, els 30 metres del nou col·lector d'aigües pluvials per a millorar el drenatge i evitar inundacions en un futur al polígon industrial La Creu. També s'ha finalitzat amb la remodelació de les voreres que estaven en mal estat a causa de l'ús i el pas del temps.

De moment, estes són les obres que s'han acabat, però estan en marxa les restants. Entre elles, la millora de l'enllumenat públic que consistirà en el desmuntatge de la lluminària existent i la instal·lació amb tecnologia led. Un augment de la seguretat de protecció contra incendis, instal·lant més hidrants per tal de complir amb la normativa actual.

A més, d'una regeneració paisatgística i ambiental del polígon, amb la plantació d'arbres i millora dels escocells. Per últim, una de les altres obres que entra dins d'esta subvenció, i que està també en procés d'execució, és la de facilitar la circulació viària del trànsit rodat i de vianants, mitjançant la senyalització vertical i horitzontal.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@