Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesÁlvaro Ruiz, al Top 10 de la World Photografic Cup 2022

Álvaro Ruiz, al Top 10 de la World Photografic Cup 2022

  • Imprimeix

El fotògraf alcudià té una fotografia nominada a la fase final de la Copa del Món, a més de dues obres nominades als Premis Millor Fotògraf professional que otorga la Federació Espanyola FEPFI, totes elles en la categoria d'Il·lustració.

No podia començar millor l'any 2022 per al Fotògraf Álvaro Ruiz, en dos dies consecutius se n'ha assabentat que està nominat a Millor Fotògraf Professional de l'any, amb dues fotografies diferents, i l'endemà, de que també forma part del Top Ten del concurs mundial, amb una tercera obra, que ha sigut elegida com la Millor Fotografia de l'Equip Espanyol que competeix enguany a la Copa del Món.

En el dia d'ahir, els responsables del concurs Nacional de la FEPFI van fer públiques les nominacions a Millor fotògraf de l'Any, que es lliurarà en la gala final del VI Premio Nacional de Fotografia Profesional 2021, el 29 de gener a Talavera de la Reina.

A més, durant la matinada del 18 de gener de 2022 en la cerimònia Grand Imaging Award que ha tingut lloc en Estats Units, s'han donat a conéixer els 10 finalistes per categoria que continuen en la batalla per la Copa del Món de Fotografia, en el qual han sigut seleccionades 4 obres de fotògrafs españols, que competeixen per a aconseguir les medalles d'or plata i bronze d'entre els millors fotógrafs del món de les seues respectives categories.

Els fotògrafs Álvaro Ruiz, amb una fotografia votada com la millor valorada de la Selección Española en la categoria d'Art Il·lustratiu, al costat de David Airob, Marina Cano i Jesús Castillo en les categories de Reportatge Gràfic, Naturalesa i Retrat respectivament, competiran per les medalles d'aquest prestigiós concurs d'abast mundial.

El concurs, que en la present edició ha comptat amb la participació de 35 països, té un procés de selecció exhaustiu, que comença amb la valoració en línia -i durant diverses setmanes- de totes les obres presentades, per part d'un jurat professional de prestigi internacional per 30 jutges acreditats i avalats per diferents organismes fotogràfics europeus, com ara la Federació de Professionals de la Fotografia i la Imatge (FEPFI), què és la representant oficial de la selecció Espanyola. En esta ocasió el jutge que ha representat a Espanya ha sigut Jacobo Gayo.

L'organització de la World Photographic Cup, donarà a conéixer el pròxim 28 de març a la ciutat de Roma, els guanyadors definitius als qui correspondran, les medalles d'Or, Plata i Bronze, a més de conéixer la selecció nacional mereixedora del Trofeu Mundial com a millor nació fotogràfica de l'any.

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@