Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesLa Policia Local de l'Alcúdia detén un atracador de supermercats

La Policia Local de l'Alcúdia detén un atracador de supermercats

 • Imprimeix

 • Amb esta detenció s'espera haver acabat amb els robatoris amb violència i intimidació que en els últims temps estaven produint-se a supermercats i altres establiments comercials de l'Alcúdia.

 • Després de passar a disposició judicial, el detingut ja està en presó.

  La Policia Local de l’Alcúdia, ha procedit esta setmana a la detenció del presumpte autor de robatoris amb violència i intimidació, en diferents supermercats i comerços del poble.

  Els fets venien ocorrent durant els últims mesos. L'individu tenia atemorits els comerciants locals, i la policia ja l'havia detingut en altres ocasions per causes similars.

  De fet, fa aproximadament un mes, i fruit de les indagacions dutes endavant pel cos de la Policia Local, es va fer un seguiment d'esta persona que va finalitzar amb la seua detenció, en el mateix moment que estava furtant a un establiment comercial. En eixa ocasió, en passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.

  Esta setmana, però ha tornat a intentar atracar un cèntric supermercat de l'Alcúdia, i els agents, advertits per l'alarma de l'establiment, es van personar i van revisar les càmeres de seguretat, comprovant que es tractava del mateix individu, que van detindre en poc minuts a sa casa, identificant-lo sense cap gènere de dubtes. Es tracta d'un home d'uns 40 anys, veí de l'Alcúdia, que respon a les inicials J.M. i que té antecedents de fets similars i diferents ingressos en presó. Esta vegada, en passar a disposició judicial, s'ha decretat el seu ingrés a la presó de Picassent.

  Agents de la Guàrdia Civil de Carlet, Unitat de Recerca, estan duent a terme a hores d'ara diferents indagacions, per a esclarir si el detingut pogués estar relacionat amb altres robatoris ocorreguts recentment en esta localitat.

  Així mateix, agents de la Guàrdia Civil de Carlet, han procedit a la detenció de dues persones d'una localitat propera a l’Alcúdia, com a presumptes autors de robatoris amb força a l'interior de vehicles, en l'Alcúdia i pobles de la rodalia. Els fets es produïen sempre en horari nocturn, utilitzant sempre el mateix "modus operandi", trencament de cristall amb el primer objecte contundent que trobaven i robatori dels objectes de valor que hi havia en el seu interior.

   

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@