Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesAprovació Unànime del reglament de la Taula de Salut de l’Alcúdia

Aprovació Unànime del reglament de la Taula de Salut de l’Alcúdia

  • Imprimeix

·Este Reglament forma part de la campanya “Millor amb Salut”, un desplegament del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

·En la sessió plenària es va donar compte també de l’Informe de Salut Municipal i del Pla d’Acció de la iniciativa

L’Alcúdia dóna un pas més per la salut local. El Plenari Municipal celebrat el 25 de gener ha aprovat per unanimitat el Reglament Intern de la campanya “Millor amb Salut”, el qual obri la possibilitat a la creació d’una Taula Intersectorial responsable del seguiment de la salut municipal i de l’aplicació d’accions de millora del benestar de la ciutadania de l’Alcúdia. 

El Reglament té un termini d’exposició de 30 dies des de la seua publicació al tauler municipal, durant els quals es podrà presentar una esmena si algun ciutadà o ciutadana ho considera necessari. A partir d’este moment, el Reglament quedarà finalment aprovat.

 En este primer ple de 2022, també es va fer compte de l’Informe de Salut Municipal i del Pla d’Acció que es deriva d’ell. Tant l’equip de govern com la resta de grups polítics locals assistents al plenari, van estar d’acord amb la importància d’este treball d’anàlisi i de plantejament de millores per a treballar per la salut i el benestar de la població.

 La iniciativa “Millor amb Salut” es va presentar públicament amb un vídeo a les xarxes socials de l’ajuntament el 15 d’octubre de 2021, i des d’aleshores, ha portat endavant un conjunt d’accions on s’ha fet partícip al veïnat, al Centre de Salut, a Serveis Socials, a les Regidories de l’Ajuntament i a diferents veus expertes relacionades amb els camps de la salut.

 A banda de les accions de consulta amb els qüestionaris, l’auditoria i la bústia participativa, el procés d’avaluació amb l’Informe de Salut, la jornada de sensibilització i les propostes de millora a través del Pla d’Acció, s’han desenvolupat accions creatives com cartelleria amb el veïnat com a protagonista i un mapa d’actius.

La campanya “Millor amb Salut” és un desplegament del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana. Este pla autonòmic treballa 5 línies estratègiques relacionades amb la millora del sistema sanitari, l’increment de l’esperança de vida, l’enfortiment de la igualtat i la cura de la ciutadania en tots els entorns i etapes vitals, les quals s’han aplicat de manera local amb este projecte.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@