Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesEl Mercat Municipal de l’Alcúdia premia la fidelitat de la clientela

El Mercat Municipal de l’Alcúdia premia la fidelitat de la clientela

  • Imprimeix

Este migdia s’han lliurat els xecs regal de 50 euros del Sorteig de Sant Valentí, a les 10 persones agraciades. El sorteig es va fer de manera pública el passat dimecres.

 Com cada any, el mercat Municipal de l’Alcúdia festeja el dia de les persones enamorades amb un sorteig, per tal de premiar la constància i la fidelitat de la seua clientela. En altres exercicis, les persones guanyadores del sorteig han tingut regals de diversa índole, però enguany la regidora de Mercat, Maria Dolores Ballesteros, ha preferit premiar-les amb un xec de 50 euros per a gastar en el mateix mercat, d’esta manera no sols es premia la clientela, sinó que també resulta un al·licient per a les parades, tant interiors com exteriors. 

En total han sigut 10 persones les que han rebut el seu xec simbòlic de mans de l’Alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, i de la regidora de Mercat. Les “mans innocents” de diverses venedores del mercat van extraure dimecres passat, d’una urna atapeïda, deu tiquets de compra personalitzats amb el nom i telèfon de la persona compradora.

Els tiquets podien ser provinents tant de les parades de l’interior del mercat Municipal com de les del mercat exterior de divendres, i els 50 € per persona s’hauran de gastar també en alguna d’estes parades. Un cop les persones agraciades justifiquen la despesa de 50 €, els serà reintegrada immediatament per l’Ajuntament. 

“Es una manera d’animar el comerç local que fidelitza la clientela i també revertix en les mateixes parades, - explica l’alcalde, Andreu Salom,- una més de les accions que des de l’ajuntament s’estan fent per tal de revitalitzar el comerç local”

 

 

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@