Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesÀlvaro Ruiz guanya el Luces de Granada en la categoria d’Obra Personal

Àlvaro Ruiz guanya el Luces de Granada en la categoria d’Obra Personal

  • Imprimeix

El fotògraf alcudià ha sigut mereixedor d’un primer premi del certament per tercer any consecutiu, els dos últims en l’apartat d’Obra Personal i l’anterior en el de fotografia de recent nascuts (new born)

L’alcudià Àlvaro Ruiz ha tornat a veure reconeguda la seua obra amb un dels premis d’obra gràfica amb més prestigi de l’estat espanyol, el “Premio Internacional de la Imagen Luces de Granada”, que celebrava enguany la seua VIII edició. El fotògraf repetia premi per tercera vegada en este certamen, ja que en l’edició de l’any passat també va aconseguir el màxim guardó en Obra Personal i l’anterior en la categoria de New Born.

El lliurament de guardons va tindre lloc ahir, diumenge 20 de febrer, en la seu de la Fundación Caja Rural de Granada. Àlvaro Ruiz estava nominat amb tres fotografies a la present edició del Luces de Granada, “la triple nominació ja era increïble - afirma- però guanyar de nou este premi és impressionant per a mi. Mai haguera pensat obtenir-lo de nou. Es presenten professionals d’alt nivell i qualsevol dels companys i companyes haguera pogut guanyar”.

Les fotografies guanyadores de la present edició pertanyents a fotògrafs espanyols estan automàticament preseleccionades per a formar part de la selecció d’obres per a la candidatura d’Espanya a la Copa del món de Fotografia (WPC) en la seua edició de 2023, juntament amb les obres nominades al premi FEPFI 2021.

Participar Copa del Món no serà una situació nova per a Àlvaro Ruiz, que forma part de la candidatura espanyola a la WPC en la present edició de 2022, i també hi ha participat en quatre edicions anteriors.

 

 

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@