Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL’alcalde de l’Alcúdia demana transparència al president del Consorci

L’alcalde de l’Alcúdia demana transparència al president del Consorci

  • Imprimeix

Andreu Salom ha cursat una petició a Voro Montañana, on li prega més sentit comú i menys frivolitat en la gestió d’una qüestió de tanta transcendència com és l’abocador comarcal.

L’escrit ve motivat per les declaracions aparegudes ahir en premsa per part del president del Consorci Ribera Valldigna, en que donava informació d’uns primers informes de l’IGME dels quals no s’ha donat compte als membres de la Junta de Govern del Consorci.

Andreu Salom ha dirigit a Voro Montañana una carta, que us adjuntem en este mateix correu, en que li trasllada la seua indignació per la gestió que s’està realitzant d’aquest assumpte, que resulta de vital importància per als pobles de la comarca i li recorda el que des de l’Alcúdia es continua rebutjant la instal·lació de l’abocador en uns terrenys que poden ser geològicament adequats, però no quant a distància de nucli de població, ni a planificació urbanística o de vials d’accés i que, de fet no van ser considerats adequats en l’estudi previ fet pel Consorci Ambiental de la Ribera.

“La qüestió sembla suficientment seriosa com per a buscar un debat de consens entre els pobles afectats- afirma Salom- i, sobretot perquè els membres de la Junta de Govern del Consorci se’n assabenten de qualsevol novetat abans que els mitjans de comunicació. Es tracta d’un exercici mínim de transparència”

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@