Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesLa Policia Local de l’Alcúdia rescata un octogenari a la Sèquia Reial

La Policia Local de l’Alcúdia rescata un octogenari a la Sèquia Reial

  • Imprimeix

Els agents, acompanyats de les persones encarregades de la Sèquia Reial, han aconseguit traure el cotxe i el seu ocupant abans que se soltara l’aigua a la sèquia.

Sobre les 7 del matí ha arribat a la Policia Local un avís des de la Sèquia Reial del Xúquer, que informava de la presencia d’un cotxe enmig del llit de la sèquia, a l’altura del pont de l’Anguilo, molt a prop de Montortal.

En principi, es desconeixia si la persona que el conduïa es trobava dins del cotxe o havia pogut eixir. En arribar els agents al lloc indicat, van observar que la porta del cotxe estava oberta i el seu ocupant es trobava assegut, recolzat a una de les parets de la sèquia. L’home estava conscient però desorientat, i presentava símptomes d’hipotèrmia.

Els agents, ajudats pels encarregarts de la Sèquia, van poder traure el cotxe per una rampa lateral i en el mateix vehicle van dur al conductor al Centre de Salut. De camí s’ha telefonat la seua família, veïna d’Alginet, per explicar que s’havia rescatat a l’octogenari i que, llevat que havia passat molt de fred, semblava estar bé de salut. La família ha arribat al centre mentre se li estava fent entrar en calor.

Ha sigut una sort que els encarregats de la sèquia s’hagen adonat de la presència del cotxe i hagen pogut retardar la solta d’aigua, d’altra manera, conductor i vehicle hagueren pogut ser arrossegats per l’aigua.

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@