Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesXIX Trobada BTT l’Alcúdia

XIX Trobada BTT l’Alcúdia

  • Imprimeix

El primer diumenge d’abril el nostre poble va acollir la XIX Trobada de BTT, organitzada per la penya El Cuc, amb 285 participants. El primer de la general va ser Jose Francisco Soriano i la primera dona Laia Alborch.

Va ser un matí festiu, amb moltes ganes tant per part de participants com del públic assistent de que se celebrara la prova, després del parèntesi obligat de la pandèmia. La trobada, que forma part del circuit BTT de la Ribera, discorria al llarg de 51 km, amb 583 metres de desnivell.

El primer en arribar a meta va ser Jose Francisco Soriano, de categoria Màster 30, del grup Imeca Cycling Team amb un temps de 2:05:18, que va marcar una diferència de dues hores entre ell i l'últim corredor que va creuar el pont d’arribada. 40 segons després arribava el segon corredor, Pepe Llinares, Elit del CC La Vila Joiosa, amb un segon de diferència amb el tercer classificat, Juan Eugenio Belandria, Elit del Java Kiwi Atlántico

Pel que respecta a la categoria femenina, la Primera va ser Laia Alborch Benavent, de la categoria Elit Femení, del grup Mister Biker Team, amb un temps de 2:33:52, la segona va ser Zahara Sáez, Cadet del Cultbikes i la tercera , de la categoria Màster 40 del Lurbel Team, Glòria Medina.

Quant a participants locals, cal destacar Neus Martínez Vendrell, independent, que va arribar segona de la categoria d’Elit i primera local. En homes, Ximo Bria Trescolí, de la penya El Cuc, va ser el primer local i dotzé de la categoria E Bike. El premi a la penya més nombrosa el va guanyar BIG BIKES.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@