Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesPle total en la clausura dels 30 anys de la Casa de la Música

Ple total en la clausura dels 30 anys de la Casa de la Música

  • Imprimeix

La vetllada, que es va celebrar a la Casa de la Cultura per poder acollir les més de sis-centes persones que van acudir, començà a les 7 de la vesprada amb l’acte institucional, seguit del concert Nino Bravo In Memoriam.

La casa de la Música de l’Alcúdia es va inaugurar el 27 d’abril de 1991, i al llarg de l’any 2019 s’han celebrat múltiples esdeveniments lligats al 30 Aniversari, però es va haver d’ajornar l’acte institucional de cloenda, que estava programat per al mes de novembre, a causa de la sisena onada de la COVID.

Finalment es va poder celebrar dissabte 30 d’abril, amb gran alegria per part de totes les associacions residents a la Casa de la Música, que en són moltes, i que van estar totes elles representades en l’acte a traves de les persones que les han presidides o les han dirigides.

Per a començar de l’acte es va fer la presentació de l’audiovisual “casa de la Música, 30 Anys” editat per l’ajuntament de l’Alcúdia per a l’ocasió i fet amb testimonis de les persones protagonistes dels diferents moments de la Casa i de les associacions que la habiten.

Tot seguit es va fer la imposició d’agulletes de plata commemoratives del 30 aniversari, en primer lloc als 4 alcaldes de la democràcia a l’Alcúdia: Cèlio Crespo, Paco Signes, Robert Martínez i el propi Andreu Salom, qui va ser l’encarregat de rebre a l’escenari i donar les agulles als grups que anaven pujant, formats pels representants de l’orquestra, la banda Juvenil i la a banda Simfònica de la Filharmònica Alcudiana; el Centre Professional de Música, l’ensemble PKArt i l’ AMPA del centre; l’Agrupació de Veterans de la Ribera del Xúquer, l’Orquestra de Saxos de la Comunitat Valenciana i la Coral Nova Creació.

També van rebre l’agulla que els acredita com a músics i músiques de ple dret de la Filharmònica alcudiana la gent jove que va entrar a la Banda Simfònica els anys 2020 i 2021, als quals encara no se’ls havia pogut fer una rebuda oficial a la banda, també a causa de la pandèmia.

 

Concert Nino Bravo In Memoriam

En acabar l’acte institucional, va començar el concert, que havia alçat molta expectació i que va resultar un èxit rotund. L’espectacle, a càrrec de GarpeMusic i la Banda Simfònica de la Filharmònica Alcudiana, dirigida per Sergi Pastor, va fer reviure les cançons del cèlebre cantant Valencià que ens va deixar amb només 29 anys, però amb una producció musical fora de sèrie.

Les veus de Felipe Garpe, guanyador del concurs “Yo soy Nino Bravo” de la cadena estatal Tele5, de Sheila García i de Fran Viana i el gran treball de la banda van arrancar forts aplaudiments i van alçar en peu més d’una vegada el públic que omplia la sala.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@