Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesÀLVARIO RUIZ, BRONZE DE LA WORD PHOTOGRAPHIC CUP

ÀLVARIO RUIZ, BRONZE DE LA WORD PHOTOGRAPHIC CUP

  • Imprimeix

El fotògraf alcudià torna de Roma ambla seua fotografia premiada com a tercera millor del món en il·lustració i art digital, la puntuació més alta de les obres que presentava l’equip espanyol de 2022.

Àlvaro Ruiz ja s’esperava que algun premi tindria a la gala de lliurament de trofeus de la Word Photographic Cup, una competició anual que en l’edició de 2022 enfrontava 34 equips de països de tot el món.

Però l’alcudià no pensava que anava a aconseguir un bronze “Sempre és emocionant rebre un premi, - afirmava en les seues xarxes socials- però quedar el tercer millor fotògraf del món és quelcom brutal”. Àlvaro aprofitava també per a felicitar els seus companys, amb els qui ha pogut relacionar-se i gaudir mentre esperaven el desenllaç de la competició.

Enguany, l’equip espanyol tenia com a finalistes, a més d’Àlvaro Ruiz, a David Airob, Jesús Castillo i Marina Cano, quatre professionals amb molt de talent que han aconseguit deixar el nostre país com a 4t millor equip del món, amb les seues respectives classificacions, un desé lloc en Natura, dos quarts en retrat i fotoperiodisme i un tercer en art digital. Esta posició suposa també que l’ espanyol ha quedat com a millor equip d’Europa, per davant de Portugal, Suècia, Finlàndia i Polònia.

La fotografia de Àlvaro Ruiz, amb el seu tercer lloc en il·lustració- art digital, s’ha endut també el premi de Best of the Nation, la millor entre les obres que es presentaven a l’equip espanyol, premi que també li va ser lliurat en la gala romana de la WPC.

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@