Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL’Alcúdia et Beca torna este estiu amb 28 contractes per a estudiants

L’Alcúdia et Beca torna este estiu amb 28 contractes per a estudiants

  • Imprimeix

Fins el 6 de juny es podran presentar les sol·licituds per a estes beques de formació destinades a estudiants de cicles superiors o grau universitari, consistents en la realització de pràctiques professionals a l'Ajuntament de l’Alcúdia. La quantitat assignada per l’ajuntament és de 14.000 €.

L’objecte de la present convocatòria és oferir 28 beques que tenen el caràcter de subvenció en règim de concurrència competitiva, destinades a estudiants joves del curs 21-22 perquè realitzen pràctiques professionals durant els mesos de juliol o agost en l’Ajuntament de l’Alcúdia. La finalitat és afavorir la formació i experiència de la població estudiantil en l'àmbit laboral.

Després de la parada forçosa per la pandèmia, l’ajuntament ha tornat a fer la convocatòria, ampliant la dotació pressupostària per tal d’arribar a més joves, així si en 2019 es convocaren 18 beques, amb una dotació de 9.000 €, en la present edició la quantitat assignada ha augmentat un 55%, passant a 14.000 € per a cobrir les 28 beques oferides.

Per a optar a les beques cal estar estudiant titulacions oficials (grau i formació professional) ser una persona major de 18 anys i empadronada a l’Alcúdia abans de la data de publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, el 25 de maig de 2022. En la baremació s’afavoreixen les rendes més baixes, així com l’expedient acadèmic, el nivell de valencià, no haver gaudit abans de la mateixa beca o haver cursat ja el 75% dels crèdits de la titulació. Totes les bases, així com la documentació necessària i els formularis que cal emplenar, es poden trobar a la pàgina web municipal: accés a la informació.

Els destins de les beques en les dependències municipals van des de l’escoleta infantil a l’oficina tècnica, passant per comunicació, agència ADL, turisme, parcs i jardins, informàtica, serveis socials, biblioteca o Policia Local; en total 12 departaments que abasten una ampla gamma d’estudis.

Els contractes de formació són de 20 hores setmanals, amb un sou de 500€ bruts i una duració d’un mes, prorrogable a 2 en aquells casos en què no hi haja més candidats per a cobrir la plaça.

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@