Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesACTE COMMEMORATIU DELS 40 ANYS DEL COL·LEGI HERETATS

ACTE COMMEMORATIU DELS 40 ANYS DEL COL·LEGI HERETATS

  • Imprimeix

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia ha acollit l’acte Commemoratiu dels 40 anys de CEIP Heretats, amb l’estrena d’un documental i un concert interpretat i dirigit per músics i músiques ex alumnes de l’escola.

El CEIP Heretats ha sigut, des del moment de la seua creació, una escola pionera, alçada en un entorn envejable, integradora, amb un professorat implicat en la renovació pedagògica, amb l’ensenyament en valencià i que ha potenciat la participació de l’alumnat i de les famílies en el dia a dia de l’ensenyament... Potser per això, la Commemoració que se celebrà el passat cap de setmana ha sigut tan especial. Sense haver de tirar mà de ningú que no haja format part del col·legi, s’ha aconseguit muntar un acte alhora emotiu i professional en la seua execució, tot amb persones vinculades amb el centre.

L’acte començà amb Dani Miquel, cantant “Ningú no coneix ningú” i introduint seguidament la presentadora de l’acte, Teresa Arnandis, també ex alumna del centre, doctora en Bioquímica i Biomedicina, professora de la Universitat i que és molt coneguda per la seua vessant de divulgadora científica a les xarxes socials, com a @LadyScience.

Tot seguit, parlaren tres persones vinculades amb el centre, Rosa Martínez, actual regidora d’Educació i mestra d’Heretats durant 25 anys, Josep Escútia, professor del centre durant 27 anys, 19 d’ells assumint la direcció i Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia i pare d’una ex alumna.

L’acte continuà amb la projecció del documental “40 anys fent escola”, del també ex alumne del centre i fill d’una professora molt estimada, Lluc Avellan, de 20 minuts de duració, que va ser acollit amb una gran ovació per part de totes les persones presents. La primera part acabà amb un regal especial fet a Heretats per part de Dani Miquel, una cançó composada expressament per a l’ocasió, que també va tindre molt bona acollida.

Després d’un descans d’uns minuts perquè els músics s’instal·laren a l’escenari, va començar la segona part de l’acte, un concert interpretat per música i músiques que han sigut alumnes d’Heretats, amb 3 directors: Rafa Doménech, Óscar Doménech i Miquel Carrión, que havien preparat 5 peces per posar-li el fermall d’or a l’acte commemoratiu: El Rondó Finale de la Chamber Symphony, de Miquel Carrión, el pasdoble Yàrel, d’Óscar Doménech, el pasdoble Vicent Pérez Pla, del també alumne de l’escola Leo Pérez valls, el Bolero de l’Alcúdia, amb arranjaments de rafa Doménech i, per a finalitzar, l’Anniversary marcha-cha, de Jeff Penders, com a felicitació musical pels 40 anys de l’escola.

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@