Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'AJUNTAMENT CONTRACTA A 105 PERSONES ATURADES DEL SECTOR AGRÍCOLA

L'AJUNTAMENT CONTRACTA A 105 PERSONES ATURADES DEL SECTOR AGRÍCOLA

  • Imprimeix

 105 persones aturades han sigut contractades per l’Ajuntament com a peons agropecuaris este estiu per a la neteja de camins i paratges.

 

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha rebut l'ajuda del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per a contractar a 105 persones durant un mes i mig (des de l'1 de juliol fins el 15 d'agost) per fer obres de neteja de camins en els accessos a la població i el paratge del Corral de Rafel.

 

 Este programa naix dels Plans Especials d'Ocupació en Zones Rurals Deprimides del Ministeri que col·labora amb les corporacions locals convocant subvencions per a pal·liar l'atur agrícola eventual.

 

 Amb la realització d'estes obres d'interés general i social, pretenem el desenvolupament del medi rural i la creació i millora d'infraestructures per a procurar un augment de la qualitat de vida en l'entorn en el qual es realitzen.

 

En estos moments ja s'està actuant en el camí d'Olivarons, d'Alberic, de Xàtiva, de la Muntanya i de la Caseta de Simó. Pròximament continuaran per la resta de camins del terme. En el Corral de Rafel es procedirà a la neteja de l'arbrat.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@