Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesJa tenim Cartell de Festes!

Ja tenim Cartell de Festes!

  • Imprimeix

L'Hort de Manus ha acollit la Presentació del Cartell de Festes Majors de l'Alcúdia 2022, obra de l'artista alcudià Adrià Pina.

 El paratge emblemàtic des d’on eix cada any l’Entrà de la mare de Déu de l’Oreto va acollir el 28 de juliol la presentació del Cartell de festes 2022. La regidora de Festes i Tradicions, Amparo Martin, va exercir de conductora de l'acte, en el qual van intervenir també el mateix artista, Adrià Pina i l'alcalde de l'Alcúdia, Andreu Salom.

L’Alcúdia ha tingut la sort de tindre un planter impressionant de creadors i creadores: ens han conegut como el poble dels pintors- va afirmar Andreu Salom al seu parlament- Enguany el pintor que ens ha regalat el seu art per a posar-li una portada de luxe a les nostres festes és Adrià Pina.”

Adrià és un dels nostres pintors més internacionals, ha exposat a la ciutat de Nova York, a Londres, Seül, Barcelona o Madrid, entre altres ciutats. Amb un estil que mostra un art molt intel·ligent i alegre, cerca capturar una realitat diferent definint un llenguatge propi. Una de les seues sèries més famoses és la de les mans, que també ténen una presència destacada al cartell d’enguany “Les mans ens cuiden, ens acullen, ens acaricien, escriuen allò que sentim i també ho pinten... –afirmà la regidora de Festes, Amparo Martín- Les mans transmitixen tranquil·litat, també nerviosisme, però hui elles ens estan protegint a la vegada que il·luminen el nostre esperit de color, del color de la festa que estem preparant” 

Com a novetat, esta presentació que és el pròleg a les Festes Majors i que va entrar en el calendari fester l’any 2016, va comptar amb acompanyament musical, amb l'actuació de les cantants Carme Marí i Lucia Barcelona, de l'Acadèmia Intermezzo dirigida per Rafa Sanz, que van obrir la presentació amb la Barcarola d'Offenbach. Carme va acomiadar també l'acte interpretant En un país de fábula, de la sarsuela "La tabernera del puerto", del mestre Sorozábal.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@