Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesEs llança una ambiciosa campanya per ajudar als comerciants de l’Alcúdia

Es llança una ambiciosa campanya per ajudar als comerciants de l’Alcúdia

  • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia, mitjançant la regidoria d'Activitats econòmiques, ha llançat la campanya "SOM COMERCIANTS" amb la intenció de dinamitzar més encara el comerç local.

 

A la campanya es pot veure una ampla representació decomerciants de l’Alcúdia, que son els clars protagonistes, de la mateixa manera que també son protagonistes per la magnífica labor que fan a diari per donar vida a la població. “Gràcies al seu treball i esforç diari - afirma el regidor d’activitats comercials, Rubén Grau - l'Alcúdia és un referent per la quantitat i varietat de comerços que diàriament alcen la persiana per satisfer la demanda dels seus veïns”.

La campanya integral de comunicació ha tingut com a pedra angular una peça audiovisual, però en ella també té molta importància tant la gràfica (cartelleria i Mupis) com el treballde difusió que anirà fent-se a través de les xarxes socials del’Ajuntament. A aquesta ambiciosa i il·lusionant campanya, ideada i desenvolupada per l’agència valenciana Creaziona, han participat més de 70 comerços.

L’Ajuntament vol agrair la col·laboració de les persones comerciants, especialment les que han participat en la producció d’aquesta campanya, i a l’Associació l’Alcúdia Qualitat per la seua ajuda a l’hora de preparar i difondre la campanya.

Es pot conèixer tot allò relacionat amb la campanya al web:

 www.somcomerciants.com.

 

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@