Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA MILLORA ELS CAMINS RURALS

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA MILLORA ELS CAMINS RURALS

  • Imprimeix

L’ajuntament de l’Alcúdia ha adjudicat els treballs de millora i adequació de dos dels camins rurals més transitats del terme municipal, que es troben molt deteriorats per l’ús.

 L'Ajuntament de l'Alcúdia ha dut a terme l'adjudicació a l'empresa GRUPO BERTOLIN de l'asfaltatge del camí de la casa del Pi i la via de servei del Barranc de Benimodo, que pateixen una important deterioració després de suportar, durant molts anys, el trànsit de vehicles pesats i de maquinària agrícola.

Actualment, els veïns del municipi transiten contínuament estos camins i, a causa dels nombrosos clots, l'asfalt en mal estat i els despreniments del camí, s’ha fet difícil el trànsit tant de cotxes i furgonetes com de tractors. Des de l’ajuntament anuncien que, s'oferirà un recorregut alternatiu a la zona per a poder executar les obres en condicions de seguretat alhora que es manté el trànsit.

L’import total de les obres, pressupostat amb fons propis de l'ajuntament, és de 63.934,50 euros. L'obra, que estarà a punt per a la temporada de la taronja i del kaki, començarà a principis del mes de setembre.

 

 

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@