Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA REPARA LA PAVIMENTACIÓ DELS CARRERS DEL CASC HISTÒRIC

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA REPARA LA PAVIMENTACIÓ DELS CARRERS DEL CASC HISTÒRIC

  • Imprimeix

 

L’estat deficient dels carrers del casc històric influeix en l’ús i prestació dels serveis de xicotet de comerç i de proximitat.

L’Ajuntament de l’Alcúdia du a terme l’adequació del paviment dels Carrers Major, Sant Francesc, Colón, Joan Baptista Osca i Plaça del País Valencià, que conformen una àrea de concentració comercial ubicada en el casc històric del municipi.

L’estat deficient d’aquests carrers causa una sèrie de disfuncionalitats que influeixen en quant al seu ús i una prestació de serveis inadequada, especialment en l’accessibilitat als esmentats comerços que es troben en la zona. Així doncs, pot provocar ensopecs i, fins i tot, caigudes, sobretot en la gent gran, que utilitza més aquests carrers per a accedir als comerços de proximitat.

L’objectiu principal és dotar a la població de l’accessibilitat necessària en compliment de la normativa vigent per tal que la zona comercial continue sent funcional i perdure en el temps. D’aquesta manera, el termini d'execució estimat per a la realització dels treballs és de dos mesos després de les festes patronals de setembre.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@