Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesTorna la Ruta de la Tapa en les Festes Majors de l’Alcúdia

Torna la Ruta de la Tapa en les Festes Majors de l’Alcúdia

  • Imprimeix

L’Ajuntament de l’Alcúdia, a través de la regidoria de Comerç, presenta la campanya La Ruta de la Tapa, amb la col·laboració de les festeres 2milXhora i els hostalers de l’Alcúdia. L’ajuntament ha pressupostat 1.500 € per a premiar la clientela.

Després de dos anys sense ruta, enguany s’han adherit a la iniciativa 10 bars i restaurants de l’Alcúdia. El preu de tapa + beguda (quinto de cervesa, copa de vi o aigua) s’ha fixat en 2,5 euros. L’horari mínim de cada local serà de 12 a 14 i de 18:30 a 20:30 hores.

Hi haurà un jurat, format per les festeres de 2022, la colla 2milXhora, que recorrerà tots els establiments, acompanyat amb música de xaranga, i decidirà quines són les tres millors tapes de la ruta.

Com és costum, hi haurà també el premi a la “Tapa Popular”, que eixirà de la votació de la ciutadania, que es farà a través d’un full de ruta o “passatapes”, vàlid per a una persona i que ha de ser segellat per 8 dels 10 establiments participants. Amb el passatapes complet, es pot triar el nom de l’establiment que més els ha agradat i entregar la seua votació al lloc habilitat en el mateix Ajuntament de l’Alcúdia.

Enguany la regidoria de Comerç, amb la intenció de potenciar la participació del veïnat en esta iniciativa i per tal de donar suport als bars i restaurants locals, ha fet l’esforç de duplicar els premis del sorteig que se realitza amb tots els passatapes rebuts. Si en les anteriors edicions es donaven 15 premis de 50 €, en la present se sortejaran 30 premis de la mateixa quantitat. En total, 1.500 € per a les persones que degusten un mínim de 8 tapes al llarg de les festes, de l’1 al 8 de setembre.

Els resultats es donaran a conéixer a les xarxes socials de l’Ajuntament a partir del 16 de setembre, i es farà una convocatòria per a lliurar els diplomes als establiments guanyadors i els premis a les 30 persones que isquen afavorides en el sorteig.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@