Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesLA POLICIA LOCAL DE L'ALCÚDIA, IDENTIFICA I DETÉ ALS VENEDORS DEL COURE ROBAT EN EL POLÍGON 10 DE LA LOCALITAT

LA POLICIA LOCAL DE L'ALCÚDIA, IDENTIFICA I DETÉ ALS VENEDORS DEL COURE ROBAT EN EL POLÍGON 10 DE LA LOCALITAT

  • Imprimeix

 

  • L'última setmana d'octubre va tindre lloc el robatori de 7 km de cable d'enllumenat en el polígon 10 de l'Alcúdia.

  • La policia Local ha aconseguit identificar als venedors d'este material, que han estat detinguts sota el càrrec de “col·laboradors necessaris”. 

En la setmana del 24 al 30 d'octubre es va produir un robatori important de cable de coure, en el polígon 10 de l'Alcúdia, d'uns 7.000 metres d'enllumenat elèctric. Els lladres van obrir a la força les casetes de formigó, malgrat tenir les tapadores soldades precisament per a evitar este tipus de robatoris. 

Després de les indagacions portades a terme, per agents de la Policia Local de l'Alcúdia, es van recuperar les eines utilitzades per al robatori i es van recopilar alguns indicis. Este treball de recerca, juntament amb la col·laboració ciutadana, que en estos casos sempre resulta essencial, van donar com a resultat la identificació i posterior detenció i posada a disposició judicial, de presumptes col·laboradors del fet il·lícit. Es tractava de les persones que van posar a la venda el coure obtingut del robatori del cablejat.

La Guàrdia Civil de Carlet, en el seu departament de policia Judicial, està continuant amb les perquisicions per a concloure amb la recerca i procedir a la detenció dels autors materials del robatori. Així, la col·laboració entre les forces dona continuïtat a la línia de resolució de robatoris en la localitat de l'Alcúdia.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@