Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaAjuntamentPortal de la transparènciaSample Data-ArticlesPUNT D'ASSESSORAMENT SOBRE AJUDES I SUBVENCIONS EUROPEES

PUNT D'ASSESSORAMENT SOBRE AJUDES I SUBVENCIONS EUROPEES

L'Ajuntament de l'Alcúdia compta amb un dels més de 200 Punts GVANEXT que la Generalitat Valenciana té distribuïts per ajuntaments i mancomunitats de tota la Comunitat Valenciana, on especialistes en gestió de fons europeus ofereixen assessorament especialitzat i assistència presencial a empreses, pimes, comerços i autònoms que busquen oportunitats de finançament mitjançant fons europeus, principalment procedents dels Next Generation.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ INFORMATIU !!!
Podràs rebre informació periòdica sobre ajudes i subvencions amb fons europeus per a la teua empresa o negoci


 

 


Si tens una empresa, pime, comerç o eres autònom/a i necessites assessorament al voltant de projectes, subvencions, ajudes o oportunitats de finançament amb fons europeus, pots posar-te en contacte amb el Punt GVANEXT de l'Ajuntament de l'Alcúdia mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o cridant al telèfon 963214936. També ens pots trobar a la Casa del llaurador de l'Alcúdia (Plaça País Valencià, 8). 


Punt GVANEXT de l'Alcúdia: Casa del llaurador (Plaça Pais Valencià, 8)
Telèfon de contacte: 963214936 / 666578090 Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@