Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesÁlvaro Ruíz finalista per al premi de Fotògraf Europeu de l'Any

Álvaro Ruíz finalista per al premi de Fotògraf Europeu de l'Any

  • Imprimeix

 

Un any més, el fotògraf de L'Alcúdia, Álvaro Ruíz Nogués ha quedat finalista per al premi de Fotògraf Europeu de l'Any en l'apartat de Creació Digital.

 Este premi és el que concedeix la Federació Europea de Fotògrafs (FEP) i és el màxim guardó de premis europeus al qual es pot aspirar.

La Federació Europea de Fotògrafs, engloba a més de 50.000 fotògrafs dels diferents països de tota Europa i des de fa anys ve concedint aquests premis en les diferents categories de Cambra d'Or, Plata i Bronze. Enguany s'han donat a conéixer els finalistes i el resultat final se sabrà el pròxim dia 15 d'Abril en la cerimònia de lliurament de premis que tindrà lloc en la bellíssima ciutat de Praga.

Álvaro Ruíz Nogués no és la primera vegada que es queda com a finalista en aquests premis, havent obtingut ja en edicions anteriors una Cambra de Bronze i una altra de Plata.

En la seua dilatada carrera com a fotògraf, amb quasi 15 anys d'experiència al capdavant del seu estudi en solitari, i venint d'una família de fotògrafs, ha obtingut diferents reconeixements nacionals i internacionals en diferents apartats, com són 3D, Creació Digital, Art Il·lustratiu, Cominió, Retrat i Newborn, i és que és en aquesta última categoria en la qual ell, juntament amb la seua dona Jessica, s'ha especialitzat en la realització de fotografia de bebés quan no compten amb més de 15 dies de vida.

Nomenat Mestre Fotògraf fa uns anys per la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i de la Imatge ( FEPFI) també ha quedat com a finalista en els premis que concedeix aquesta Federació, així com Premis Goya i Premi Internacional Llums de Granada, entre altres. Encara que el major assoliment ha sigut ser finalista en 3 edicions de la Copa del Món de Fotografia sent en la ultima edició on va obtindre la medalla de Bronze.

És un orgull per a tots nosaltres comptar amb un fotògraf d'aquesta trajectòria en diferents categories en la nostra terra i esperem que una vegada més obtinga el guardó.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@