Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'Alcúdia posa en marxa un servei de mediació per a facilitar la negociació en conflictes veïnals

L'Alcúdia posa en marxa un servei de mediació per a facilitar la negociació en conflictes veïnals

  • Imprimeix

Resolució de conflictes familiars, escolars o veïnals sense necessitat d'arribar a la justícia. Este és el principal propòsit del Mediaprop, una nova finestra disponible entre l'àmplia varietat de serveis públics oferits des de l'Ajuntament de l'Alcúdia per a tots els seus veïns i veïnes.

Es produeix gràcies a l'ingrés del municipi a esta xarxa de mediació, creada per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana i evita enfrontaments, resol conflictes, preserva les relacions, promou la comunicació pacífica, mantín els acords a través del temps i ens evita acudir al jutjat per resoldre conflictes que es puguen ocasionar en l’àmbit familiar, en la comunitat, col·legi, etc.

El procés per a disposar d'este servei és senzill: en primer lloc, acudir a les oficines de l'Ajuntament, amb la deguda identificació, per a confirmar la intenció de reclamar a la mediació. Una vegada allí, i per al correcte desenvolupament del cas, s'haurà d'exposar el conflicte de manera clara i concisa. En finalitzar, un agent del cos de la Policia Local qualificat especialitzat en el tema, s'encarregarà del cas i citarà a totes dues parts amb la condició d'iniciar la negociació.

Evitar que els conflictes s’enquisten i alleugerar el sistema judicial són els objectius. Per a l'alcalde de l'Alcúdia, Andreu Salom, esta és una excel·lent notícia per a tots els veïns i veïnes del municipi, sobretot, per les possibilitats que brinda als ciutadans de resoldre els seus problemes sense necessitat d'acudir a un jutjat: “Este és un servei disposat a millorar la nostra qualitat de vida com a veïns de l'Alcúdia, completament gratuït i amb la intenció de resoldre qualsevol problema que puga eixir dins l'àmbit veïnal. Continuem fent passos per a construir una societat local en harmonia i compromesa amb les necessitats del dia a dia”.

Podeu el vídeo de la notícia a: https://player.vimeo.com/video/812321703

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@