Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L'ALCÚDIA CELEBRA LA 13A EDICIÓ DE LA FESTA DEL LLIBRE

  • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha celebrat la 13a Edició de la Festa del Llibre amb un gran èxit de participació.

L’Alcúdia va celebrar la Festa del Llibre, un important esdeveniment cultural que es va dur a terme el passat dissabte, al Parc del Patinatge, de les 11:00 fins a les 14.00 hores i de 17:00 a les 20:00 hores.

Llegeix més...

MILLORA I MODERNITZACIÓ DELS POLÍGONS INDUSTRIALS CAMÍ REIAL I LA CREU

  • Imprimeix

Al Plenari Municipal del passat 27 de febrer, l'Ajuntament de l'Alcúdia, a través de la regidoria d'urbanisme, va aprovar la sol•licitud de dues subvencions a l'IVACE, Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, per a projectes de millora i modernització dels polígons industrials Camí Reial i La Creu.

Llegeix més...

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA APROVA PER UNANIMITAT TRES PUNTS DEL PLENARI DEL MES DE FEBRER EN MATÈRIA D’IGUALTAT.

  • Imprimeix

El passat dimarts, 27 de febrer, el plenari municipal de l’Alcúdia va aprovar per unanimitat dos declaracions institucionals i una moció en matèria d’igualtat. La primera en relació al 8M, Dia de la Dona, altra referent a la LGTBIfòbia a l’esport i la moció per lluitar contra la bretxa salarial.

Llegeix més...

L'ALCÚDIA INICIA UN PROJECTE D'EMPODERAMENT FEMENÍ A MONTORTAL

  • Imprimeix

 

Des del 10 d'abril fins al 5 de juny, L'Ajuntament de l'Alcúdia amb la col·laboració de l'Agència d'Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta realitzarà tres tallers per a les ciutadanes de Montortal.

Llegeix més...

RENOVACIÓ I CONDICIONAMENT DEL PARC CIUTAT JARDÍ DE L'ALCÚDIA

  • Imprimeix


L'Ajuntament de l'Alcúdia, a traves de la regidoria d'urbanisme, ha condicionat i renovat el parc Ciutat Jardí per a crear un espai més segur i atractiu per a les persones usuàries.

Llegeix més...

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA ES PERSONA EN L’EXPEDIENT D’EXHUMACIÓ D’ALCUDIANS AFUSELLATS A PATERNA EN 1939 I 1940.

  • Imprimeix

Davant l’aparició de 11 ciutadans de l’Alcúdia en les fosses 19, 96 i 123 del cementiri de Paterna, l’ajuntament de l’Alcúdia ha decidit personar-se en l’expedient “per a poder garantir el dret a les famílies descendents de les víctimes franquistes que apareixen en el citat anunci, naixcudes a l’Alcúdia, que estiguen interessades en identificar, exhumar i traslladar els cossos, amb la finalitat de contribuir a la memòria democràtica valenciana i per tant la del municipi de l’Alcúdia”, segons afirma la resolució d’Alcaldia.

Llegeix més...

L'ALCÚDIA CELEBRA LA SEUA SETMANA SANTA AMB UNA PARTICIPACIÓ MULTITUDINÀRIA

  • Imprimeix

A l'Alcúdia, una de cada quatre persones és membre d'alguna de les 8 confraries existents a hores d'ara al poble. Confrares, veïns i veïnes del municipi esperaven amb il·lusió poder dur endavant els diferents actes previstos: trasllats, viacrucis, processons en la part més purament religiosa, però també els actes que s'assimilen a aquesta setmana, com ara el pregó, el concert de Setmana Santa, la Tamborada, l'Encontre o la Festa Pasqüera.

Llegeix més...

L'ALCÚDIA CELEBRA EL DIA DE L'ARBRE

  • Imprimeix

 

El passat diumenge 10 de març, l'Alcúdia va celebrar el dia de l'arbre amb la plantació de 200 pins en una jornada al Corral de Rafel.

Llegeix més...

L'ALCÚDIA INICIA LES OBRES DE L'ANTIGA LUDOTECA QUE DERIVARÀ EN UNA SEU PER A LES ASSOCIACIONS

  • Imprimeix


El passat 5 de febrer es van començar les obres de rehabilitació integral de l'edifici cultural i social "Espai Jove i Associacions".

Llegeix més...

L'ALCÚDIA CELEBRA LA FIRA MEDI AMBIENT 2024

  • Imprimeix

El passat dijous, 21 de març, els cursos de cinqué i sisé de primària dels col·legis de l'Alcúdia celebraren el dia de l'arbre escolar al Parc de la Florida.

 

Dins de les activitats programades per la regidoria de medi ambient, es troba la fira verda, on les xiquetes i els xiquets dels diferents col·legis de l’Alcúdia realitzen diversos tallers on l'objectiu principal es el reciclatge, i conscienciar a l'alumnat de les 3R: reciclar, reduir i reutilitzar.

Llegeix més...

ENTREVISTA A L'ALCALDE, ANDREU SALOM

  • Imprimeix

L’Ajuntament va aprovar el passat 13 de febrer els pressupostos municipals per al 2024 i des de la redacció del 752 hem tingut l’oportunitat d’entrevistar a l’Alcalde Andreu Salom perquè ens explique els detalls.

Llegeix més...

FEBRER FESTIU A L'ESCOLETA MUNICIPAL DE L'ALCÚDIA

  • Imprimeix

L'Escoleta Municipal va començar el mes de febrer amb festa. Per seguir les tradicions, el dia 3 de febrer, Sant Blai, tot l'alumnat i mestres de l'escola esmorzaren al solet del pati un cocodril.

Per continuar amb els projectes de l'escola, arriben els carnestoltes i amb això arriba la marxa!

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@