Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

Álvaro Ruiz, al Top 10 de la World Photografic Cup 2022

  • Imprimeix

El fotògraf alcudià té una fotografia nominada a la fase final de la Copa del Món, a més de dues obres nominades als Premis Millor Fotògraf professional que otorga la Federació Espanyola FEPFI, totes elles en la categoria d'Il·lustració.

Llegeix més...

L'ajuntament de l'Alcúdia incorpora 9 persones contractades per un any

  • Imprimeix

Des d'este mes de desembre i durant un any, l'ajuntament de l'Alcúdia compta amb 9 noves contractacions, cofinançades per la Unió Europea, dins dels programes EMPUJU 2021, per a menors de 30 anys, i d'ECOVID 2021, per a majors de 30 anys.

Llegeix més...

L'Ajuntament de l'Alcúdia aprova un pressupost de més de 13 milions d'euros per al 2022

  • Imprimeix

El passat dilluns el plenari de l'Ajuntament de l'Alcúdia va aprovar el pressupost municipal per a 2022, que ascendirà a 13.039.150 €. La proposta del regidor d'hisenda va comptar amb el suport dels regidors i regidores del PSPV i el vot en contra del Partit Popular i Compromís.

Llegeix més...

Ajuntament i col·legis públics de l'Alcúdia decidixen com invertir 260.000 euros

  • Imprimeix

Els romanents del Pla Edificant permeten fer millores als 3 CEIP de l'Alcúdia amb quantitats que van des dels 60.000 euros, en le cas d'Heretats, als 100.000 euros de Batallar i Les Comes. Esta setmana s'han realitzat sengles reunions amb l'ajuntament, per decidir les accions a fer.

Llegeix més...

L’alcudià Àlvaro Ruiz torna a la Copa del Món de Fotografia

  • Imprimeix

L’Alcúdia torna a estar representada, per cinquena vegada, a la Word Photographic Cup (WPC), de la mà del seu fotògraf més llorejat, Álvaro Ruiz Nogués. A la WPC 2022 competixen els equips de 35 països dels 5 continents.

Llegeix més...

L'Alcúdia celebra el mes de les lletres

  • Imprimeix

Des de fa més de vint anys, cada mes de novembre se celebra, a l'Alcúdia, el Mes de Les Lletres. Es tracta d'una iniciativa de l'associació Bloc de Progrés Jaume I que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Alcúdia, els centres educatius i les associacions de mares i pares.

Llegeix més...

L’Alcúdia suspén la Cercavila de Reis donada l’alta incidència de casos COVID-19

  • Imprimeix

  • Actualment, el municipi té 210 casos actius amb una incidència de 1.696 sobre 100.000 habitants.

  • Per motius de seguretat ciutadana, el consistori pren esta decisió de forma immediata.

    Llegeix més...

L'Alcúdia amb el Benestar Animal

  • Imprimeix

La regidoria de Benestar Animal amb col·laboració de l'Associació Bastet de l'Alcúdia han regalat bosses per a arreplegar els excrements de les mascotes i botelles d'aigua per arruixar el pipi. A més, en el ple ordinari de novembre, la corporació alcudiana va aprovar l'acord municipal d'adhesió al servei conjunt de recollida i control d'animals abandonats per a la Ribera, així com la cessió de la parcel·la municipal necessària per a ubicar el nucli zoològic.

Llegeix més...

L'Alcúdia aprova de manera provisional, el Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM)

  • Imprimeix

El passat 14 d'octubre, la Junta de Govern Local, va aprovar, provisionalment, el PUAM, el Pla Urbà d'Actuació Municipal. Es va obrir un període d'al·legacions des del 27-10-2021 fins al 24-11-2021, ambdós dies inclosos.

Llegeix més...

Pressupostos Participatius 2022

  • Imprimeix

Un milió d’euros per a les inversions més votades en els Pressupostos Participatius 2022

Llegeix més...

Millora i modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon La Creu

  • Imprimeix

Les execucions que s'estan realitzant de millora i modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon La Creu, a l’Alcúdia, avancen a bon ritme. S'està fent mitjançant una subvenció de 62.768,22 euros, és a dir, un 82,7% del total, que ha sigut concedida per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Llegeix més...

L’Alcúdia ajorna totes les celebracions d'interior previstes a les dependències municipals fins el 30 de novembre

  • Imprimeix

Amb una prevalença de 560/100.000, la Junta de Portaveus s’ha reunit a primera hora de la vesprada i ha donat el vist-i-plau a esta actuació, que afecta els actes previstos per a la Setmana contra la Violència de Gènere, Santa Cecília i el 30 Aniversari de la Casa de la Música, a més de la Festivitat de Sant Andreu.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@