Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L'Alcúdia convertirà un tram de la CV-50 en Avinguda Urbana

 • Imprimeix

L'avinguda de Guadassuar, de 555 metres de llargària, es convertirà en una via urbana amable, amb voreres amples, accessible per als vianants, ben il·luminada, sense barreres arquitectòniques, amb carrils bici i pacificació del trànsit.

Llegeix més...

L'Alcúdia oferirà un servei de recollida i control d'animals abandonats

 • Imprimeix

El projecte es va presentar a Tavernes, l'altra població que, junt amb l'Alcúdia, posarà a disposició de 51 municipis, les instal·lacions per als nuclis zoològics que formaran els dos refugis.

Llegeix més...

L'Alcúdia reprén, de manera presencial, el "Divendres per Elles"

 • Imprimeix

L'alcalde, Andreu Salom, ha recordat les víctimes de la violència masclista en el primer “Divendres per Elles” a la plaça de l’Ajuntament de l’Alcúdia, des que es va declarar la pandèmia.

Llegeix més...

Finalitzades les obres de la façana de la Casa de la Música de l'Alcúdia

 • Imprimeix

El passat 1 de juny van començar les obres de rehabilitació de la façana de la Casa de la Música de l'Alcúdia. L'obra estava pressupostada amb 91.499,99 € dins del Pla d'Inversions 2020-2021 de la Diputació de València.

Llegeix més...

L'Alcúdia aprova les ajudes per a estudiants del Grau Elemental de Música

 • Imprimeix

L'Alcúdia va donar el vistiplau, al Plenari del dimarts 29 de juny, a l'aprovació de les bases reguladores de les ajudes per a estudiants del grau elemental de música matriculats en el Centre Professionals de Música de l’Alcúdia.

Llegeix més...

L’Alcúdia celebrarà l'Entrà de la Mare de Déu de l'Oreto

 • Imprimeix

La decisió, condicionada a l'evolució de la pandèmia, es va prendre ahir de vesprada en una reunió extraordinària del Consell de l'Entrà.

Llegeix més...

L’Alcúdia tindrà una Oficina Municipal d'Informació al Consumidor

 • Imprimeix

L'alcalde de l'Alcúdia, Andreu Salom i la presidenta de Tyrius, Vicenta Alcàcer han acordat treballar conjuntament per a crear l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor. A la reunió han estat presents també la regidora d'Igualtat de l’Alcúdia, Ma José Retamino i per part de Tyrius, Celia Ortega i Ma Fernanda Arnandis.

Llegeix més...

El ple aprova un conveni amb ISTOBAL per a fer un nou camp de Futbol 8

 • Imprimeix

En el ple ordinari del mes de Juny, celebrat ahir de vesprada, el consistori en ple acceptà per unanimitat l’aprovació del conveni amb ISTOBAL S.A. que regula la donació per part de l’empresa alcudiana de 48.378 euros per a la construcció d’un nou camp de futbol 8 al recinte esportiu d’Els Arcs.

Llegeix més...

Manuel Boix, la forja d’un pintor

 • Imprimeix

 • La casa de la Cultura de l’Alcúdia ha acollit la presentació del llibre sobre el seu artista més universal.

  Llegeix més...

Divendres musical a l'Alcúdia

 • Imprimeix

Les actuacions de la Filharmònica Alcudiana i de Toni de l'Hostal amb Repom han encetat un cap de setmana dedicat a la cultura musical a l'Alcúdia.

Llegeix més...

154 persones contractades per a la neteja de barrancs i el Corral de Rafel

 • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia, en col·laboració amb el SEPE ha contractat a 154 persones per tal de solucionar la desocupació temporal del sector agrícola que, des del mes de juny fins a finals del mes d'agost, executaran tasques de neteja de barrancs i el Corral de Rafel.

Llegeix més...

Visita al Centre de Promoció de l’Autonomia de SENAD

 • Imprimeix

L’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom i la Regidora de Sanitat i Serveis Socials, Àngels Boix, han visitat el Centre de Promoció d’Autonomia (CPA) de SENAD, un servei acreditat per la Conselleria de Polítiques Inclusives, que és centre de referència en la Ribera.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@