Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L’alcalde de l’Alcúdia demana transparència al president del Consorci

 • Imprimeix

Andreu Salom ha cursat una petició a Voro Montañana, on li prega més sentit comú i menys frivolitat en la gestió d’una qüestió de tanta transcendència com és l’abocador comarcal.

Llegeix més...

El president de la Diputació inaugura l’exposició Dones en Marxa a l’Alcúdia

 • Imprimeix

Antoni Gomar i Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia i Diputat de Patrimoni, van presentar l’exposició, constituïda per fons artístics de la Diputació de València, i la van visitar junt amb la professora d’història de l’art, Maria Ángeles Pérez Martín.

Llegeix més...

EL PLE DE L’ALCÚDIA ADJUDICA EL SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM PER 10 ANYS

 • Imprimeix

Ahir de vesprada es va celebrar la sessió ordinària i telemática del mes de febrero del plenari de l’ajuntament de l’Alcúdia, en el qual es va adjudicar el contracte de recollida de residus i neteja viària, amb els vots a favor del PSPV i l’abstenció del Grup Popular i Compromís.

Llegeix més...

Reunió de l’Alcalde de l’Alcúdia amb la Directora General de Transport

 • Imprimeix

L’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, ha tingut una reunió telemàtica amb Roser Obrer, Directora General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible i José Moltó, Subdirector General de Transport, per parlar de l’Autobús regular d’Alfarp a l’Hospital de la Ribera.

Llegeix més...

L'ALCÚDIA ACULL LES PRIMERES JORNADES DE GÈNERE I CONDUCTES ADDICTIVES

 • Imprimeix

La iniciativa, que s'emmarca en el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, està organitzada per l’Agència d’Igualtat i Convivència i la UPPCA de la Mancomunitat Ribera Alta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l'Alcúdia.

Llegeix més...

Àlvaro Ruiz guanya el Luces de Granada en la categoria d’Obra Personal

 • Imprimeix

El fotògraf alcudià ha sigut mereixedor d’un primer premi del certament per tercer any consecutiu, els dos últims en l’apartat d’Obra Personal i l’anterior en el de fotografia de recent nascuts (new born)

Llegeix més...

Programació Falla Tirant lo Blanc, l'Alcúdia

 • Imprimeix

Llegeix més...

L’ajuntament de l’Alcúdia ofereix tots els recursos al seu abast per ajudar a la població ucraïnesa

 • Imprimeix

L'Alcalde Andreu Salom s'ha reunit amb representants de la comunitat ucraïnesa local per establir línies de col·laboració i donar-los les màximes facilitats per acollir familiars.

Llegeix més...

MES DELS ARBRES ALS COL·LEGIS DE L’ALCÚDIA

 • Imprimeix

 Es tracta d'una iniciativa que suma els esforços de tres regidories, Agricultura, Medi Ambient i Educació, i que implica tots els col·legis alcudians d’infantil i primària.

Llegeix més...

La Policia Local de l´Alcúdia, alerta la població sobre una estafa recurrent que ha tornat a produir-se al poble: l'estafa de la revisió o canvi goma del gas

 • Imprimeix

Un fals tècnic Oficial es presenta en domicilis, especialment aquells en què resideixen ancians, amb l'argument de revisar la instal·lació del gas o de canviar les gomes de les botelles.

Llegeix més...

L'ajuntament rep la donació d'un llit articulat per a Serveis Socials

 • Imprimeix

· La donació l'ha feta l'empresa Colchones Delax, amb seu a l'Alcúdia
· L'equip de descans consta d'un somier articulat i un matalàs amb protecció antiviral

 

Llegeix més...

El Mercat Municipal de l’Alcúdia premia la fidelitat de la clientela

 • Imprimeix

Este migdia s’han lliurat els xecs regal de 50 euros del Sorteig de Sant Valentí, a les 10 persones agraciades. El sorteig es va fer de manera pública el passat dimecres.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@