Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

El ple de l’Alcúdia dóna un pas més cap a la eficiència energètica

  • Imprimeix

Ahir de vesprada es va celebrar el primer plenari de 2022 de l’Ajuntament de l’Alcúdia, de manera telemàtica. Entre altres punts, es va aprovar per unanimitat l’aprovació de l’encàrrec de gestió de redacció del projecte tècnic de millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic de l’Alcúdia i també la gestió de la subvenció corresponent, a l’Àrea d’Energia del Consorci de la Ribera.

Llegeix més...

L’Alcúdia suspén la Cercavila de Reis donada l’alta incidència de casos COVID-19

  • Imprimeix

  • Actualment, el municipi té 210 casos actius amb una incidència de 1.696 sobre 100.000 habitants.

  • Per motius de seguretat ciutadana, el consistori pren esta decisió de forma immediata.

    Llegeix més...

L'Alcúdia amb el Benestar Animal

  • Imprimeix

La regidoria de Benestar Animal amb col·laboració de l'Associació Bastet de l'Alcúdia han regalat bosses per a arreplegar els excrements de les mascotes i botelles d'aigua per arruixar el pipi. A més, en el ple ordinari de novembre, la corporació alcudiana va aprovar l'acord municipal d'adhesió al servei conjunt de recollida i control d'animals abandonats per a la Ribera, així com la cessió de la parcel·la municipal necessària per a ubicar el nucli zoològic.

Llegeix més...

La Policia Local de l'Alcúdia detén un atracador de supermercats

  • Imprimeix

  • Amb esta detenció s'espera haver acabat amb els robatoris amb violència i intimidació que en els últims temps estaven produint-se a supermercats i altres establiments comercials de l'Alcúdia.

  • Després de passar a disposició judicial, el detingut ja està en presó.

    Llegeix més...

Pressupostos Participatius 2022

  • Imprimeix

Un milió d’euros per a les inversions més votades en els Pressupostos Participatius 2022

Llegeix més...

Millora i modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon La Creu

  • Imprimeix

Les execucions que s'estan realitzant de millora i modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon La Creu, a l’Alcúdia, avancen a bon ritme. S'està fent mitjançant una subvenció de 62.768,22 euros, és a dir, un 82,7% del total, que ha sigut concedida per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Llegeix més...

Álvaro Ruiz, al Top 10 de la World Photografic Cup 2022

  • Imprimeix

El fotògraf alcudià té una fotografia nominada a la fase final de la Copa del Món, a més de dues obres nominades als Premis Millor Fotògraf professional que otorga la Federació Espanyola FEPFI, totes elles en la categoria d'Il·lustració.

Llegeix més...

L'ajuntament de l'Alcúdia incorpora 9 persones contractades per un any

  • Imprimeix

Des d'este mes de desembre i durant un any, l'ajuntament de l'Alcúdia compta amb 9 noves contractacions, cofinançades per la Unió Europea, dins dels programes EMPUJU 2021, per a menors de 30 anys, i d'ECOVID 2021, per a majors de 30 anys.

Llegeix més...

L'Ajuntament de l'Alcúdia aprova un pressupost de més de 13 milions d'euros per al 2022

  • Imprimeix

El passat dilluns el plenari de l'Ajuntament de l'Alcúdia va aprovar el pressupost municipal per a 2022, que ascendirà a 13.039.150 €. La proposta del regidor d'hisenda va comptar amb el suport dels regidors i regidores del PSPV i el vot en contra del Partit Popular i Compromís.

Llegeix més...

Ajuntament i col·legis públics de l'Alcúdia decidixen com invertir 260.000 euros

  • Imprimeix

Els romanents del Pla Edificant permeten fer millores als 3 CEIP de l'Alcúdia amb quantitats que van des dels 60.000 euros, en le cas d'Heretats, als 100.000 euros de Batallar i Les Comes. Esta setmana s'han realitzat sengles reunions amb l'ajuntament, per decidir les accions a fer.

Llegeix més...

L’alcudià Àlvaro Ruiz torna a la Copa del Món de Fotografia

  • Imprimeix

L’Alcúdia torna a estar representada, per cinquena vegada, a la Word Photographic Cup (WPC), de la mà del seu fotògraf més llorejat, Álvaro Ruiz Nogués. A la WPC 2022 competixen els equips de 35 països dels 5 continents.

Llegeix més...

L'Alcúdia celebra el mes de les lletres

  • Imprimeix

Des de fa més de vint anys, cada mes de novembre se celebra, a l'Alcúdia, el Mes de Les Lletres. Es tracta d'una iniciativa de l'associació Bloc de Progrés Jaume I que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Alcúdia, els centres educatius i les associacions de mares i pares.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@