Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

Comencen les obres de l’Avinguda de Guadassuar

 • Imprimeix

La setmana pròxima comencen les obres d’un tram de la CV-50 al seu pas per l’Alcúdia, el que va des de la rodona del Serrallo a la rodona de l’institut i es coneix com a carretera de Guadassuar.

Llegeix més...

L'alumnat de l'Alcúdia actua com agents de trànsit amb motiu de la setmana de la mobilitat europea

 • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia, des de la Regidoria de Medi Ambient, de Seguretat Ciutadana, de Mobilitat i d'Educació ha preparat xerrades i activitats per a l'alumnat de 6é de primària amb motiu de la setmana de la mobilitat sostenible que tindrà lloc del 20 al 24 de setembre.

Llegeix més...

L'Alcúdia convertirà un tram de la CV-50 en Avinguda Urbana

 • Imprimeix

L'avinguda de Guadassuar, de 555 metres de llargària, es convertirà en una via urbana amable, amb voreres amples, accessible per als vianants, ben il·luminada, sense barreres arquitectòniques, amb carrils bici i pacificació del trànsit.

Llegeix més...

L’Alcúdia crea noves borses de treball per al Pla d’Ocupació Local

 • Imprimeix

En el Ple ordinari del mes de setembre s’han aprovat les bases reguladores per a la creació de tres borses de treball emmarcades dins del Pla d’Ocupació per a desocupats menors de 30 i majors de 45 anys.

Llegeix més...

L'Alcúdia enceta nou curs amb canvis als tres col·legis públics municipals

 • Imprimeix

S'inicia un altre curs, amb la Covid-19 present i als col·legis segueixen adaptant-se a les mesures i restriccions. A més, dos dels tres col·legis públics municipals de l'Alcúdia compten, per a este inici de curs, amb les obres finalitzades incloses al Pla Edificant.

Llegeix més...

Finalitzades les obres de la façana de la Casa de la Música de l'Alcúdia

 • Imprimeix

El passat 1 de juny van començar les obres de rehabilitació de la façana de la Casa de la Música de l'Alcúdia. L'obra estava pressupostada amb 91.499,99 € dins del Pla d'Inversions 2020-2021 de la Diputació de València.

Llegeix més...

XIII Congrés d'Educació Josep Lluís Bausset

 • Imprimeix

La Casa de la Cultura de l'Alcúdia va acollir, divendres i dissabte, el 13é Congrés d'Educació Josep Lluís Bausset, al qual van participar notables personalitats del món educatiu i que va tindre vora 800 inscripcions.

Llegeix més...

La Traca Quilomètrica i el castell tanquen les Festes Majors de l’Alcúdia

 • Imprimeix

Del 3 al 8 de setembre, l’Alcúdia ha viscut les festes Majors en honor a la Mare de Déu de l’Oreto, amb actes participatius dins la normativa vigent i un comportament modèlic de la ciutadania.

Llegeix més...

L’Alcúdia tindrà una Oficina Municipal d'Informació al Consumidor

 • Imprimeix

L'alcalde de l'Alcúdia, Andreu Salom i la presidenta de Tyrius, Vicenta Alcàcer han acordat treballar conjuntament per a crear l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor. A la reunió han estat presents també la regidora d'Igualtat de l’Alcúdia, Ma José Retamino i per part de Tyrius, Celia Ortega i Ma Fernanda Arnandis.

Llegeix més...

L’Alcúdia suspén per segon any la Fira Gastronòmica

 • Imprimeix

L’Ajuntament de l’Alcúdia i l’Associació Fira Gastronòmica han pres la difícil decisió de suspendre la Fira Gastronòmica i el concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki Persimon que estaven programats per al mes d’octubre. 

Llegeix més...

L'Alcúdia destina 33.500 € a beques de transport per a estudiants

 • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha publicat la llista definitiva de l'alumnat beneficiari de les ajudes transport per al curs 2020/2021. 

Llegeix més...

Divendres musical a l'Alcúdia

 • Imprimeix

Les actuacions de la Filharmònica Alcudiana i de Toni de l'Hostal amb Repom han encetat un cap de setmana dedicat a la cultura musical a l'Alcúdia.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@