Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

Millora i modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon La Creu

 • Imprimeix

Les execucions que s'estan realitzant de millora i modernització i dotació d'infraestructures i serveis en el Polígon La Creu, a l’Alcúdia, avancen a bon ritme. S'està fent mitjançant una subvenció de 62.768,22 euros, és a dir, un 82,7% del total, que ha sigut concedida per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Llegeix més...

L’Alcúdia ajorna totes les celebracions d'interior previstes a les dependències municipals fins el 30 de novembre

 • Imprimeix

Amb una prevalença de 560/100.000, la Junta de Portaveus s’ha reunit a primera hora de la vesprada i ha donat el vist-i-plau a esta actuació, que afecta els actes previstos per a la Setmana contra la Violència de Gènere, Santa Cecília i el 30 Aniversari de la Casa de la Música, a més de la Festivitat de Sant Andreu.

Llegeix més...

Este mes finalitza la campanya de desratització-desinsectació-desinfecció

 • Imprimeix

D'abril a octubre s'han estat tractant tant els edificis municipals com el clavegueram del poble. La Campanya ha comptat amb una ajuda de Diputació de 2.275 €.

Llegeix més...

L'Ajuntament de l'Alcúdia aprova un pressupost de més de 13 milions d'euros per al 2022

 • Imprimeix

El passat dilluns el plenari de l'Ajuntament de l'Alcúdia va aprovar el pressupost municipal per a 2022, que ascendirà a 13.039.150 €. La proposta del regidor d'hisenda va comptar amb el suport dels regidors i regidores del PSPV i el vot en contra del Partit Popular i Compromís.

Llegeix més...

Convocatòria oberta per a sol·licitar les ajudes per a estudiants del Grau Elemental de Música per al curs 2020-2021

 • Imprimeix

L'obertura del termini de les sol·licituds que serà del 04-11-2021 fins a 02-12-2021, ambdós inclosos.

Llegeix més...

Comencen les obres de l’Avinguda de Guadassuar

 • Imprimeix

La setmana pròxima comencen les obres d’un tram de la CV-50 al seu pas per l’Alcúdia, el que va des de la rodona del Serrallo a la rodona de l’institut i es coneix com a carretera de Guadassuar.

Llegeix més...

L'Alcúdia celebra el mes de les lletres

 • Imprimeix

Des de fa més de vint anys, cada mes de novembre se celebra, a l'Alcúdia, el Mes de Les Lletres. Es tracta d'una iniciativa de l'associació Bloc de Progrés Jaume I que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Alcúdia, els centres educatius i les associacions de mares i pares.

Llegeix més...

El CEIP Batallar diu adéu als barracons després d'onze anys

 • Imprimeix

Este matí s'han llevat les últimes peces que quedaven de les aules prefabricades instal·lades al CEIP Batallar. Amb les obres del Pla Edificant s'ha pogut, per fi, prescindir dels prefabricats i guanyar 150 metres quadrats per al pati.

Llegeix més...

L’Alcúdia crea noves borses de treball per al Pla d’Ocupació Local

 • Imprimeix

En el Ple ordinari del mes de setembre s’han aprovat les bases reguladores per a la creació de tres borses de treball emmarcades dins del Pla d’Ocupació per a desocupats menors de 30 i majors de 45 anys.

Llegeix més...

L'Alcúdia aprova de manera provisional, el Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM)

 • Imprimeix

El passat 14 d'octubre, la Junta de Govern Local, va aprovar, provisionalment, el PUAM, el Pla Urbà d'Actuació Municipal. Es va obrir un període d'al·legacions des del 27-10-2021 fins al 24-11-2021, ambdós dies inclosos.

Llegeix més...

Regidors i regidores de l'Alcúdia s'impliquen personalment amb La Palma

 • Imprimeix

Tots els membres del consistori Alcudià donaran les percepcions per assistència al plenari i a les comissions informatives del mes d'octubre als damnificats de La Palma.

Llegeix més...

XIII Congrés d'Educació Josep Lluís Bausset

 • Imprimeix

La Casa de la Cultura de l'Alcúdia va acollir, divendres i dissabte, el 13é Congrés d'Educació Josep Lluís Bausset, al qual van participar notables personalitats del món educatiu i que va tindre vora 800 inscripcions.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@