Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L’Alcúdia acull el 1r Aplec de la Federació Coordinadora de Muixerangues

  • Imprimeix

Dèsset colles amb prop de mil muixeranguers actuaran el 28 d’octubre, en l’actuació més nombrosa de la historia

Llegeix més...

L'Alcúdia premiada a la VIII Edició dels Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat a la CV

  • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha rebut el segon premi en la categoria de municipis de menys de 20.000 habitants en la VIII Edició dels Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat a la CV de la Generalitat Valenciana per les ajudes a l'adquisició de bicicletes mitjançant la campanya "L'Alcúdia amb Bici 2023 edició nº11".

Llegeix més...

L’Ajuntament de l’Alcúdia impulsarà la construcció d’un nou col·lector per previndre inundacions

  • Imprimeix

 

L’Ajuntament de l’Alcúdia, en la sessió plenària del dimarts 25 de juliol, va aprovar el projecte per a la construcció d'un nou col·lector per a millorar el sistema de sanejament i drenatge urbà del municipi, el qual ha resultat insuficient davant els increments dels episodis d’inundació causats per les intenses pluges en els últims anys.

Llegeix més...

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA PREMIA A 20 PERSONES EN LA RUTA DE LA TAPA DE LES FESTES MAJORS 2023

  • Imprimeix

L’Ajuntament de l’Alcúdia, a través de la regidoria de Comerç amb la col·laboració dels festers 2023 Tu Sí Que Vals i els hostalers de l’Alcúdia, premia amb 1.000€ als participants en la campanya “La Ruta de la Tapa”.

Llegeix més...

L’Alcúdia preparada per acollir el XV Congrés d’Educació Josep Lluis Bausset

  • Imprimeix

Se celebra a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia la quinzena edició del Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset, que es desenvoluparà els dies 28, 29, i 30 de setembre sota el lema «Quinze anys de congressos i més». 

Llegeix més...

La Junta Local de Seguretat de l’Alcúdia reforça la lluita contra la violència masclista

  • Imprimeix

Establir les polítiques de seguretat local i fixar els criteris de coordinació, col·laboració i cooperació. Estes van ser les línies de reflexió de la reunió que va mantenir la Junta Local de Seguretat de l’Alcúdia i que va tenir lloc este passat dimecres a la Casa de la Solera de l'Alcúdia, lloc emblemàtic municipal ple de tradició i cultura.

Llegeix més...

L'Ajuntament de l'Alcúdia rep una ajuda de la Diputació Provincial de Valencià de 2.450 € per a la campanya de Salut Pública 2023.

  • Imprimeix

 L'Ajuntament de l'Alcúdia rep una ajuda de la Diputació Provincial de Valencià de 2.450 € per a la campanya de Salut Pública 2023.

Llegeix més...

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA INCORPORA DOS PERSONES DESOCUPADES MITJANÇANT ELS PROGRAMES EXPLUS 2023 I EMPUJU 2023

  • Imprimeix

 

Des d'este mes de setembre i durant un any, l'Ajuntament de l'Alcúdia compta amb dos noves incorporacions, una auxiliar administrativa i un tècnic administratiu, que prestaran serveis als distints departaments municipals.

Llegeix més...

El programa “L’Alcúdia et Beca 2023” torna este estiu amb 26 contractes per a estudiants

  • Imprimeix

Dilluns 3 de juliol va començar el programa de “l’Alcúdia et Beca 2023” oferint l’oportunitat a 26 joves de formar part de l’Ajuntament de l’Alcúdia en els mesos de juliol i agost cobrint tasques als departaments de comunicació, administració, informàtica, serveis socials, biblioteca, policia local, escoleta infantil i ADL.

Llegeix més...

L'Ajuntament de l'Alcúdia aprova l'execució de passos de vianants accessibles a la zona nord i en la zona centre del municipi.

  • Imprimeix

La Junta de Govern Local aprova en la sessió del passat 3 d'octubre l'execució de passos de vianants accessibles a la zona nord i en la zona centre del municipi per un pressupost d'actuació de quasi 218.000 euros.

Llegeix més...

L’Ajuntament de l’Alcúdia reforça el patrimoni local amb una reforma de l’Ordenança Municipal

  • Imprimeix

L’Ajuntament de l’Alcúdia, en la sessió plenària del dimarts 25 de juliol, va aprovar la modificació de l’Ordenança Municipal reguladora, que va ser establida en 2018, amb l’objectiu d’ajudar els veïns i veïnes de l’Alcúdia a fer front a les despeses que determinen la conservació i manteniment del patrimoni històric, cultural i artístic, el qual representa una de les principals senyals de d'identitat del poble alcudià.

Llegeix més...

L’Alcúdia renova part de la xarxa d’aigua potable amb una inversió de prop de 200.000 euros

  • Imprimeix

La inversió millorarà el sistema als carrers Santiago Apòstol, Doctor Fleming, Santiago de Les, Germanies,  Sanchis Guarner, Papa Joan XXIII i  Parc de la Generalitat.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@