Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L'Alcúdia posa en marxa un servei de mediació per a facilitar la negociació en conflictes veïnals

  • Imprimeix

Resolució de conflictes familiars, escolars o veïnals sense necessitat d'arribar a la justícia. Este és el principal propòsit del Mediaprop, una nova finestra disponible entre l'àmplia varietat de serveis públics oferits des de l'Ajuntament de l'Alcúdia per a tots els seus veïns i veïnes.

Llegeix més...

LA CASA DE LA CULTURA DE L’ALCÚDIA S’OMPLI PER A CELEBRAR LA GALA DE L’ESPORT

  • Imprimeix

Es van lliurar 32 premis a esportistes i clubs locals. 

Llegeix més...

Lliurament de distincions i mèrits de la Policia Local de l’Alcúdia

  • Imprimeix

La Casa de la Cultura acull la quarta edició de l’acte protocol·lari de lliurament de mèrits i distincions de la Policia Local de l’Alcúdia, al qual van acudir els principals caps de les forces i cossos de seguretat de la comarca.

Llegeix més...

ÈXIT D’ORIGINALS AL PREMI L’ALCÚDIA DE NARRATIVA JUVENIL

  • Imprimeix

La primera edició del Premi l’Alcúdia de Narrativa Juvenil, creat per l’Ajuntament de l’Alcúdia juntament amb Bromera, ha tancat el termini de presentació d’obres i ha superat totes les expectatives de participació: 45 títols originals optaran a emportar-se el premi dotat amb 10.000 €.

Llegeix més...

L’Alcúdia participa amb el Fons Valencià per la Solidaritat en el segon Encontre Estatal de Governs Locals i Cooperació Internacional

  • Imprimeix
  • Rosa Martínez, membre de la Junta Executiva del Fons i regidora de l’Ajuntament de l’Alcúdia, junt amb la resta de la delegació del Fons participant, ha treballat durant aquest encontre en l’enfortiment de la cooperació internacional al desenvolupament municipalista i descentralitzada

 

Llegeix més...

Reforma del paviment dels carrers Patrici Boronat i General Albert

  • Imprimeix

La Junta de Govern Local de 24 de gener va donar llum verda a l’execució de dos franges de paviment de formigó imprés tocant a l’alineació de les façanes a ambdós costats del carrer, per a garantir la seguretat de les persones usuàries de la via.

Llegeix més...

LA POLICIA LOCAL DE L'ALCÚDIA DETÉ AL PRESUMPTE AUTOR DE DIVERSOS ROBATORIS A LA COMARCA

  • Imprimeix

La detenció es va produir la matinada del dilluns 20 de març, després de rebre la trucada d'un veí informant sobre un robatori que s'estava produint en un bar de la localitat.

Llegeix més...

Concurs de Marxes de Processó Vila de l’Alcúdia 2023

  • Imprimeix

S’han presentat 15 composicions. La marxa guanyadora s’estrenarà a la Processó Diocesana que se celebrarà el 4 de març a l’Alcúdia.

El jurat del concurs ja s’ha reunit, i el nom del compositor o compositora de la peça guanyadora es farà públic el dia 24 de febrer.

Llegeix més...

L’Alcúdia: Jornada de convivència de la Seu Diocesana 2023

  • Imprimeix

· Representants dels 41 pobles i ciutats que pertanyen a la Diòcesis de València gaudiren dissabte a l’Alcúdia la seua Jornada de Convivència.

· Es va presentar el Cartell Oficial de la Diocesana 2023, obra de l’artista plàstica alcudiana Lidia Boix, i després una visita guiada al temple parroquial i a la CANSO.

Llegeix més...

Álvaro Ruíz finalista per al premi de Fotògraf Europeu de l'Any

  • Imprimeix

 

Un any més, el fotògraf de L'Alcúdia, Álvaro Ruíz Nogués ha quedat finalista per al premi de Fotògraf Europeu de l'Any en l'apartat de Creació Digital.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Alcúdia i Bromera presenten el Premi l'Alcúdia de Narrativa Juvenil 2023

  • Imprimeix

El certamen literari està dotat amb 10.000 euros i els originals es poden presentar fins al 5 de març

Llegeix més...

L’Estació de FGV de l’Alcúdia tindrà ascensors

  • Imprimeix

El Cap del Àrea de Projectes i Innovació de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, José Pla Tormo, ha visitat l’Alcúdia per informar de les millores en accessibilitat i seguretat previstes i comprovar in situ l’estat de l’estació i els passos a nivell que creuen les vies.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@