Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

LA POLICIA LOCAL DE L'ALCÚDIA DETÉ AL PRESUMPTE AUTOR DE DIVERSOS ROBATORIS A LA COMARCA

 • Imprimeix

La detenció es va produir la matinada del dilluns 20 de març, després de rebre la trucada d'un veí informant sobre un robatori que s'estava produint en un bar de la localitat.

Llegeix més...

Concurs de Marxes de Processó Vila de l’Alcúdia 2023

 • Imprimeix

S’han presentat 15 composicions. La marxa guanyadora s’estrenarà a la Processó Diocesana que se celebrarà el 4 de març a l’Alcúdia.

El jurat del concurs ja s’ha reunit, i el nom del compositor o compositora de la peça guanyadora es farà públic el dia 24 de febrer.

Llegeix més...

L’Alcúdia: Jornada de convivència de la Seu Diocesana 2023

 • Imprimeix

· Representants dels 41 pobles i ciutats que pertanyen a la Diòcesis de València gaudiren dissabte a l’Alcúdia la seua Jornada de Convivència.

· Es va presentar el Cartell Oficial de la Diocesana 2023, obra de l’artista plàstica alcudiana Lidia Boix, i després una visita guiada al temple parroquial i a la CANSO.

Llegeix més...

Álvaro Ruíz finalista per al premi de Fotògraf Europeu de l'Any

 • Imprimeix

 

Un any més, el fotògraf de L'Alcúdia, Álvaro Ruíz Nogués ha quedat finalista per al premi de Fotògraf Europeu de l'Any en l'apartat de Creació Digital.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Alcúdia i Bromera presenten el Premi l'Alcúdia de Narrativa Juvenil 2023

 • Imprimeix

El certamen literari està dotat amb 10.000 euros i els originals es poden presentar fins al 5 de març

Llegeix més...

L’Estació de FGV de l’Alcúdia tindrà ascensors

 • Imprimeix

El Cap del Àrea de Projectes i Innovació de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, José Pla Tormo, ha visitat l’Alcúdia per informar de les millores en accessibilitat i seguretat previstes i comprovar in situ l’estat de l’estació i els passos a nivell que creuen les vies.

Llegeix més...

LA CASA DE LA CULTURA DE L’ALCÚDIA S’OMPLI PER A CELEBRAR LA GALA DE L’ESPORT

 • Imprimeix

Es van lliurar 32 premis a esportistes i clubs locals. 

Llegeix més...

Lliurament de distincions i mèrits de la Policia Local de l’Alcúdia

 • Imprimeix

La Casa de la Cultura acull la quarta edició de l’acte protocol·lari de lliurament de mèrits i distincions de la Policia Local de l’Alcúdia, al qual van acudir els principals caps de les forces i cossos de seguretat de la comarca.

Llegeix més...

L’ALCÚDIA REHABILITARÀ L’EDIFICI DE LA LUDOTECA MUNICIPAL

 • Imprimeix

 

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha rebut una ajuda dels fons europeus Next Generation EU per import de 309.706,79 € per a rehabilitar l’edifici que alberga la Ludoteca Municipal i diferents dependències per a les Associacions.

Llegeix més...

L’Alcúdia participa amb el Fons Valencià per la Solidaritat en el segon Encontre Estatal de Governs Locals i Cooperació Internacional

 • Imprimeix
 • Rosa Martínez, membre de la Junta Executiva del Fons i regidora de l’Ajuntament de l’Alcúdia, junt amb la resta de la delegació del Fons participant, ha treballat durant aquest encontre en l’enfortiment de la cooperació internacional al desenvolupament municipalista i descentralitzada

 

Llegeix més...

Reforma del paviment dels carrers Patrici Boronat i General Albert

 • Imprimeix

La Junta de Govern Local de 24 de gener va donar llum verda a l’execució de dos franges de paviment de formigó imprés tocant a l’alineació de les façanes a ambdós costats del carrer, per a garantir la seguretat de les persones usuàries de la via.

Llegeix més...

TU TAMBÉ POTS

 • Imprimeix

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Alcúdia, amb la col·laboració de les regidories d'Esports i Sanitat, llança la campanya "Tu també pots", amb un missatge dirigit específicament a les dones adultes: Mai és tard per a començar a fer exercici.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@