Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L’ALCÚDIA REHABILITARÀ L’EDIFICI DE LA LUDOTECA MUNICIPAL

  • Imprimeix

 

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha rebut una ajuda dels fons europeus Next Generation EU per import de 309.706,79 € per a rehabilitar l’edifici que alberga la Ludoteca Municipal i diferents dependències per a les Associacions.

Llegeix més...

L’Alcúdia ha commemorat el 25N amb un programa per a sensibilitzar sobre la violència contra les dones

  • Imprimeix

 

  • Una de les principals accions ha sigut “CONSTRUINT IGUALTAT” en la que l’Alcúdia Reafirma la igualtat
Llegeix més...

El próxim dijous 27 es procedirà a reparar el col·lector que filtra aigües residuals al túnel del COTIF

  • Imprimeix

D’un temps a esta part l’Ajuntament havíem detectat filtracions d’aigües residuals al túnel, que poc a poc han anat a més causant problemes de seguretat per al trànsit, molèsties per males olors i danys a l’entorn.

 

Llegeix més...

TU TAMBÉ POTS

  • Imprimeix

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Alcúdia, amb la col·laboració de les regidories d'Esports i Sanitat, llança la campanya "Tu també pots", amb un missatge dirigit específicament a les dones adultes: Mai és tard per a començar a fer exercici.

Llegeix més...

LA POLICIA LOCAL DE L'ALCÚDIA, IDENTIFICA I DETÉ ALS VENEDORS DEL COURE ROBAT EN EL POLÍGON 10 DE LA LOCALITAT

  • Imprimeix

 

  • L'última setmana d'octubre va tindre lloc el robatori de 7 km de cable d'enllumenat en el polígon 10 de l'Alcúdia.

  • La policia Local ha aconseguit identificar als venedors d'este material, que han estat detinguts sota el càrrec de “col·laboradors necessaris”. 

Llegeix més...

El foc invadirà de nou els carrers de l’Alcúdia

  • Imprimeix

El Trobafoc, la trobada de dimonis organitzada per la colla Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre.

Llegeix més...

EXPOSICIÓ DE LLIBRES A LA BIBLIOTECA

  • Imprimeix

Esta setmana, i durant els pròxims dies, podeu visitar a la biblioteca l'exposició, organitzada per la Regidoria d'Igualtat, amb 40 nous llibres per a diferents edats, on es troben biografies, assajos i fins i tot novel·les que ressalten a la dona i el seu paper en la cultura.

Llegeix més...

L’AJUNTAMENT INICIA UNA CAMPANYA DE CONTROL DE ROSSEGADORS EN PARCEL·LES PÚBLIQUES I PRIVADES DE L’ALCÚDIA

  • Imprimeix

Al llarg del mes d’octubre l’Ajuntament ha rebut nombrosos avisos d’incidències per presència de rosegadors, en la major part del casos rates, en diverses zones del casc urbà. Els avisos han arribat en quantitat superior al que és habitual i s’han concentrat en zones de la població on hi ha solars sense edificar.

Llegeix més...

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA INCORPORA 3 PERSONES DESOCUPADES D'ALMENYS DE 30 ANYS D'EDAT AL PROGRAMA EXPLUS 2022.

  • Imprimeix

Des d'este mes de setembre i durant un any, l'ajuntament de l'Alcúdia compta amb 3 noves contractacions. Actuació susceptible de finançar-se en un 100% per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus 2021-2027 o per qualsevol altre fons de la Unió Europea.

Llegeix més...

L’Ajuntament de l'Alcúdia fa seguiment dels projectes de cooperació del Fons Valencià per la Solidaritat realitzats a l’Equador

  • Imprimeix

La regidora d'Educació, Rosa Martínez, ha format part de la delegació d’edils d’entitats locals sòcies del Fons que ha realitzat la passantia de treball a l’Equador.

 

Llegeix més...

L'Alcúdia acull del 4 al 6 de novembre la tradicional FIRA GASTRONÒMICA amb el Kaki de La Ribera com a producte de referència.

  • Imprimeix

LA FIRA GASTRONÒMICA DE L'ALCÚDIA, PUNT D'ENCONTRE PER ALS AMANTS DE LA GASTRONOMIA AUTÒCTONA

Llegeix més...

EL XIV Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset bat rècord d’inscripcions

  • Imprimeix
  • Ahir de vesprada va tindre lloc la primera de les tres jornades del Congrés, que finalitzarà dissabte a migdia. 
  • Més de 900 persones s’han inscrit a la XIV edició, que va ser inaugurada per la directora general d’Inclusió educativa, Raquel Andrés Gimeno


 “A l’Alcúdia intentarem durant les tres jornades del Congrés ser el poble de l’educació, perquè eixa és i ha sigut des que s’estrenà la democràcia al nostre país, la prioritat del nostre ajuntament” va afirmar a la presentació l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, qui agraí la presencia de la directora general d’Inclusió educativa i també la de tots i totes les matriculades al congrés.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@