Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L'Alcúdia acull del 4 al 6 de novembre la tradicional FIRA GASTRONÒMICA amb el Kaki de La Ribera com a producte de referència.

  • Imprimeix

LA FIRA GASTRONÒMICA DE L'ALCÚDIA, PUNT D'ENCONTRE PER ALS AMANTS DE LA GASTRONOMIA AUTÒCTONA

Llegeix més...

EL XIV Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset bat rècord d’inscripcions

  • Imprimeix
  • Ahir de vesprada va tindre lloc la primera de les tres jornades del Congrés, que finalitzarà dissabte a migdia. 
  • Més de 900 persones s’han inscrit a la XIV edició, que va ser inaugurada per la directora general d’Inclusió educativa, Raquel Andrés Gimeno


 “A l’Alcúdia intentarem durant les tres jornades del Congrés ser el poble de l’educació, perquè eixa és i ha sigut des que s’estrenà la democràcia al nostre país, la prioritat del nostre ajuntament” va afirmar a la presentació l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, qui agraí la presencia de la directora general d’Inclusió educativa i també la de tots i totes les matriculades al congrés.

Llegeix més...

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA REPARA LA PAVIMENTACIÓ DELS CARRERS DEL CASC HISTÒRIC

  • Imprimeix

 

L’estat deficient dels carrers del casc històric influeix en l’ús i prestació dels serveis de xicotet de comerç i de proximitat.

Llegeix més...

El próxim dijous 27 es procedirà a reparar el col·lector que filtra aigües residuals al túnel del COTIF

  • Imprimeix

D’un temps a esta part l’Ajuntament havíem detectat filtracions d’aigües residuals al túnel, que poc a poc han anat a més causant problemes de seguretat per al trànsit, molèsties per males olors i danys a l’entorn.

 

Llegeix més...

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA INCORPORA 2 DESOCUPATS MENORS DE 30 ANYS AL PROGRAMA EMPUJU 2022

  • Imprimeix

Des d'este mes de setembre i durant un any, l'ajuntament de l'Alcúdia compta amb 2 noves contractacions cofinançades per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 de la Comunitat Valenciana i el Programa d'Ajuda React-UE, com a fons extraordinari per pal·liar els efectes de la pandèmia.

Llegeix més...

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA MILLORA ELS CAMINS RURALS

  • Imprimeix

L’ajuntament de l’Alcúdia ha adjudicat els treballs de millora i adequació de dos dels camins rurals més transitats del terme municipal, que es troben molt deteriorats per l’ús.

Llegeix més...

El foc invadirà de nou els carrers de l’Alcúdia

  • Imprimeix

El Trobafoc, la trobada de dimonis organitzada per la colla Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre.

Llegeix més...

L'Alcúdia per unes festes no sexistes

  • Imprimeix

L’Ajuntament de l'Alcúdia llança una campanya per prevenir la violència de gènere en les Festes Majors d'enguany, que comencen el dijous 1 de setembre.

 

Llegeix més...

Es llança una ambiciosa campanya per ajudar als comerciants de l’Alcúdia

  • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia, mitjançant la regidoria d'Activitats econòmiques, ha llançat la campanya "SOM COMERCIANTS" amb la intenció de dinamitzar més encara el comerç local.

Llegeix més...

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA INCORPORA 3 PERSONES DESOCUPADES D'ALMENYS DE 30 ANYS D'EDAT AL PROGRAMA EXPLUS 2022.

  • Imprimeix

Des d'este mes de setembre i durant un any, l'ajuntament de l'Alcúdia compta amb 3 noves contractacions. Actuació susceptible de finançar-se en un 100% per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus 2021-2027 o per qualsevol altre fons de la Unió Europea.

Llegeix més...

Torna la Ruta de la Tapa en les Festes Majors de l’Alcúdia

  • Imprimeix

L’Ajuntament de l’Alcúdia, a través de la regidoria de Comerç, presenta la campanya La Ruta de la Tapa, amb la col·laboració de les festeres 2milXhora i els hostalers de l’Alcúdia. L’ajuntament ha pressupostat 1.500 € per a premiar la clientela.

Llegeix més...

Ja tenim Cartell de Festes!

  • Imprimeix

L'Hort de Manus ha acollit la Presentació del Cartell de Festes Majors de l'Alcúdia 2022, obra de l'artista alcudià Adrià Pina.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@