Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L'Ajuntament d'Alcúdia i Bromera presenten el Premi l'Alcúdia de Narrativa Juvenil 2023

 • Imprimeix

El certamen literari està dotat amb 10.000 euros i els originals es poden presentar fins al 5 de març

Llegeix més...

L’Estació de FGV de l’Alcúdia tindrà ascensors

 • Imprimeix

El Cap del Àrea de Projectes i Innovació de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, José Pla Tormo, ha visitat l’Alcúdia per informar de les millores en accessibilitat i seguretat previstes i comprovar in situ l’estat de l’estació i els passos a nivell que creuen les vies.

Llegeix més...

L’Ajuntament de l'Alcúdia fa seguiment dels projectes de cooperació del Fons Valencià per la Solidaritat realitzats a l’Equador

 • Imprimeix

La regidora d'Educació, Rosa Martínez, ha format part de la delegació d’edils d’entitats locals sòcies del Fons que ha realitzat la passantia de treball a l’Equador.

 

Llegeix més...

Lliurament de distincions i mèrits de la Policia Local de l’Alcúdia

 • Imprimeix

La Casa de la Cultura acull la quarta edició de l’acte protocol·lari de lliurament de mèrits i distincions de la Policia Local de l’Alcúdia, al qual van acudir els principals caps de les forces i cossos de seguretat de la comarca.

Llegeix més...

L’ALCÚDIA REHABILITARÀ L’EDIFICI DE LA LUDOTECA MUNICIPAL

 • Imprimeix

 

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha rebut una ajuda dels fons europeus Next Generation EU per import de 309.706,79 € per a rehabilitar l’edifici que alberga la Ludoteca Municipal i diferents dependències per a les Associacions.

Llegeix més...

L’Alcúdia ha commemorat el 25N amb un programa per a sensibilitzar sobre la violència contra les dones

 • Imprimeix

 

 • Una de les principals accions ha sigut “CONSTRUINT IGUALTAT” en la que l’Alcúdia Reafirma la igualtat
Llegeix més...

Reforma del paviment dels carrers Patrici Boronat i General Albert

 • Imprimeix

La Junta de Govern Local de 24 de gener va donar llum verda a l’execució de dos franges de paviment de formigó imprés tocant a l’alineació de les façanes a ambdós costats del carrer, per a garantir la seguretat de les persones usuàries de la via.

Llegeix més...

TU TAMBÉ POTS

 • Imprimeix

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Alcúdia, amb la col·laboració de les regidories d'Esports i Sanitat, llança la campanya "Tu també pots", amb un missatge dirigit específicament a les dones adultes: Mai és tard per a començar a fer exercici.

Llegeix més...

LA POLICIA LOCAL DE L'ALCÚDIA, IDENTIFICA I DETÉ ALS VENEDORS DEL COURE ROBAT EN EL POLÍGON 10 DE LA LOCALITAT

 • Imprimeix

 

 • L'última setmana d'octubre va tindre lloc el robatori de 7 km de cable d'enllumenat en el polígon 10 de l'Alcúdia.

 • La policia Local ha aconseguit identificar als venedors d'este material, que han estat detinguts sota el càrrec de “col·laboradors necessaris”. 

Llegeix més...

L’Alcúdia: Jornada de convivència de la Seu Diocesana 2023

 • Imprimeix

· Representants dels 41 pobles i ciutats que pertanyen a la Diòcesis de València gaudiren dissabte a l’Alcúdia la seua Jornada de Convivència.

· Es va presentar el Cartell Oficial de la Diocesana 2023, obra de l’artista plàstica alcudiana Lidia Boix, i després una visita guiada al temple parroquial i a la CANSO.

Llegeix més...

EXPOSICIÓ DE LLIBRES A LA BIBLIOTECA

 • Imprimeix

Esta setmana, i durant els pròxims dies, podeu visitar a la biblioteca l'exposició, organitzada per la Regidoria d'Igualtat, amb 40 nous llibres per a diferents edats, on es troben biografies, assajos i fins i tot novel·les que ressalten a la dona i el seu paper en la cultura.

Llegeix més...

L’AJUNTAMENT INICIA UNA CAMPANYA DE CONTROL DE ROSSEGADORS EN PARCEL·LES PÚBLIQUES I PRIVADES DE L’ALCÚDIA

 • Imprimeix

Al llarg del mes d’octubre l’Ajuntament ha rebut nombrosos avisos d’incidències per presència de rosegadors, en la major part del casos rates, en diverses zones del casc urbà. Els avisos han arribat en quantitat superior al que és habitual i s’han concentrat en zones de la població on hi ha solars sense edificar.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@