Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA INCORPORA 2 DESOCUPATS MENORS DE 30 ANYS AL PROGRAMA EMPUJU 2022

  • Imprimeix

Des d'este mes de setembre i durant un any, l'ajuntament de l'Alcúdia compta amb 2 noves contractacions cofinançades per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 de la Comunitat Valenciana i el Programa d'Ajuda React-UE, com a fons extraordinari per pal·liar els efectes de la pandèmia.

Llegeix més...

L'AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA MILLORA ELS CAMINS RURALS

  • Imprimeix

L’ajuntament de l’Alcúdia ha adjudicat els treballs de millora i adequació de dos dels camins rurals més transitats del terme municipal, que es troben molt deteriorats per l’ús.

Llegeix més...

L'AJUNTAMENT CONTRACTA A 105 PERSONES ATURADES DEL SECTOR AGRÍCOLA

  • Imprimeix

 105 persones aturades han sigut contractades per l’Ajuntament com a peons agropecuaris este estiu per a la neteja de camins i paratges.

Llegeix més...

L'Alcúdia per unes festes no sexistes

  • Imprimeix

L’Ajuntament de l'Alcúdia llança una campanya per prevenir la violència de gènere en les Festes Majors d'enguany, que comencen el dijous 1 de setembre.

 

Llegeix més...

Es llança una ambiciosa campanya per ajudar als comerciants de l’Alcúdia

  • Imprimeix

L'Ajuntament de l'Alcúdia, mitjançant la regidoria d'Activitats econòmiques, ha llançat la campanya "SOM COMERCIANTS" amb la intenció de dinamitzar més encara el comerç local.

Llegeix més...

EL COTIF DE L’ALCÚDIA REP EL GUARDÓ D’HONOR DE LA MANCOMUNITAT

  • Imprimeix

El ple de la Mancomunitat de la Ribera Alta va acordar concedir el Guardó d’Honor de l'any 2022 al Torneig Internacional de Futbol Sub-20 de l'Alcúdia, conegut popularment com el COTIF. El premi es va lliurar a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia dilluns 4 de juliol. 

Llegeix més...

Torna la Ruta de la Tapa en les Festes Majors de l’Alcúdia

  • Imprimeix

L’Ajuntament de l’Alcúdia, a través de la regidoria de Comerç, presenta la campanya La Ruta de la Tapa, amb la col·laboració de les festeres 2milXhora i els hostalers de l’Alcúdia. L’ajuntament ha pressupostat 1.500 € per a premiar la clientela.

Llegeix més...

Ja tenim Cartell de Festes!

  • Imprimeix

L'Hort de Manus ha acollit la Presentació del Cartell de Festes Majors de l'Alcúdia 2022, obra de l'artista alcudià Adrià Pina.

Llegeix més...

PRIMERA JORNADA DE FIBROMIÀLGIA A L’ALCÚDIA

  • Imprimeix

L’associació de persones malaltes de Fibromiàlgia i fatiga Crònica de l’Alcúdia Som Visibles, organitza les primeres jornades de Fibromiàlgia, amb la col·laboració d’AFA Almussafes i el departament de Salut de La Ribera i el patrocini dels ajuntaments de l’Alcúdia i Almussafes.

Llegeix més...

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA REPARA LA PAVIMENTACIÓ DELS CARRERS DEL CASC HISTÒRIC

  • Imprimeix

 

L’estat deficient dels carrers del casc històric influeix en l’ús i prestació dels serveis de xicotet de comerç i de proximitat.

Llegeix més...

Reunió de la Junta Local de Seguretat de l'Alcúdia

  • Imprimeix

Este matí ha tingut lloc la reunió dels principals responsables de la seguretat del municipi. Els temes principals de l’ordre del dia han sigut l’estat de seguiment de la Violència de Gènere i els dispositius de seguretat per al COTIF i les Festes Patronals.

Llegeix més...

Avinguda de Guadassuar: hem cosit el tall que dividia el poble

  • Imprimeix

Divendres 17 de juny per la vesprada va tindre lloc la recepció formal de les obres denominades “Millora de la urbanització de l’Avinguda Guadassuar”.

Dijous 23 El vicepresident segon i conseller de Vivienda y Arquitectura Bioclimática, Héctor Illueca, va visitar l’avinguda per veure el resultat de les obres de rehabilitació.

 

 

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@