Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L’ALCÚDIA ACULL LA VIII TROBADA DE BANDES DE MÚSICA

 • Imprimeix

VIII TROBADA DE BANDES DE MÚSICA DE LA COMARCA FSMCV-LA RIBERA ALTA

 

Llegeix més...

ACTE COMMEMORATIU DELS 40 ANYS DEL COL·LEGI HERETATS

 • Imprimeix

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia ha acollit l’acte Commemoratiu dels 40 anys de CEIP Heretats, amb l’estrena d’un documental i un concert interpretat i dirigit per músics i músiques ex alumnes de l’escola.

Llegeix més...

ÀLVARIO RUIZ, BRONZE DE LA WORD PHOTOGRAPHIC CUP

 • Imprimeix

El fotògraf alcudià torna de Roma ambla seua fotografia premiada com a tercera millor del món en il·lustració i art digital, la puntuació més alta de les obres que presentava l’equip espanyol de 2022.

Llegeix més...

Visita del Jurat del programa Viles en Flor

 • Imprimeix

El jurat ha sigut rebut a l’Ajuntament per l'alcalde, Andreu Salom, i el regidor de Parcs i Jardins, Aurelio Amat. L’Alcúdia ha sigut mereixedora en les anteriors edicions del programa amb el distintiu de DUES FLOS D’HONOR.

Llegeix més...

L’Alcúdia et Beca torna este estiu amb 28 contractes per a estudiants

 • Imprimeix

Fins el 6 de juny es podran presentar les sol·licituds per a estes beques de formació destinades a estudiants de cicles superiors o grau universitari, consistents en la realització de pràctiques professionals a l'Ajuntament de l’Alcúdia. La quantitat assignada per l’ajuntament és de 14.000 €.

Llegeix més...

Ple total en la clausura dels 30 anys de la Casa de la Música

 • Imprimeix

La vetllada, que es va celebrar a la Casa de la Cultura per poder acollir les més de sis-centes persones que van acudir, començà a les 7 de la vesprada amb l’acte institucional, seguit del concert Nino Bravo In Memoriam.

Llegeix més...

L’Alumnat de l’institut pinta el mural “L’Alcúdia per l’amor divers”

 • Imprimeix

Vora 150 alumnes de 3r d’ESO han agafat pinzells i colors i han decorat una paret de l’Àgora Jove amb un mural que transmet una imatge positiva, alegre i encoratjadora de la diversitat sexual.

Llegeix més...

XX edició dels Premis Abril de literatura infantil i juvenil a l’Alcúdia

 • Imprimeix

A l'acte de lliurament dels premis, celebrat dimecres 18 de maig, hi va assistir l'alumnat dels centres de Primària i Secundària de l'Alcúdia, als que acompanyaren els seus familiars i professors.

 

Llegeix més...

XIX Trobada BTT l’Alcúdia

 • Imprimeix

El primer diumenge d’abril el nostre poble va acollir la XIX Trobada de BTT, organitzada per la penya El Cuc, amb 285 participants. El primer de la general va ser Jose Francisco Soriano i la primera dona Laia Alborch.

Llegeix més...

La Policia Local de l’Alcúdia celebra el seu dia gran

 • Imprimeix

Dissabte de matí, la Casa de la Cultura va acollir la tercera edició de l’acte protocol·lari de lliurament de mèrits i distincions de la Policia Local de l’Alcúdia, al qual van acudir els principals caps de les forces i cossos de seguretat de la comarca.

Llegeix més...

L’ALCÚDIA REPARTIX DISPOSITIUS ANTI-ASFÍXIA ALS CENTRES ESCOLARS

 • Imprimeix

L’Ajuntament alcudià, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, ha lliurat hui a cada centre educatiu del municipi un kit anti-asfixia per buit, que pot ser vital en el cas d’ennuegament per cos estrany.

Llegeix més...

L'Alcúdia reprén la seua Setmana Santa després de la pandèmia

 • Imprimeix

A més dels actes religiosos, el Pregó que se pronunciarà dissabte de vesprada i el concert de Diumenge de Rams seran les dues primeres cites populars de la Setmana Santa, que esperen amb il·lusió els més de 3.000 confrares del municipi.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@