Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

XIX Trobada BTT l’Alcúdia

  • Imprimeix

El primer diumenge d’abril el nostre poble va acollir la XIX Trobada de BTT, organitzada per la penya El Cuc, amb 285 participants. El primer de la general va ser Jose Francisco Soriano i la primera dona Laia Alborch.

Llegeix més...

La Policia Local de l’Alcúdia rescata un octogenari a la Sèquia Reial

  • Imprimeix

Els agents, acompanyats de les persones encarregades de la Sèquia Reial, han aconseguit traure el cotxe i el seu ocupant abans que se soltara l’aigua a la sèquia.

Llegeix més...

Programació Falla Tirant lo Blanc, l'Alcúdia

  • Imprimeix

Llegeix més...

L'Alcúdia reprén la seua Setmana Santa després de la pandèmia

  • Imprimeix

A més dels actes religiosos, el Pregó que se pronunciarà dissabte de vesprada i el concert de Diumenge de Rams seran les dues primeres cites populars de la Setmana Santa, que esperen amb il·lusió els més de 3.000 confrares del municipi.

Llegeix més...

Divendres per Elles a l’Alcúdia

  • Imprimeix

Malgrat la pluja persistent que ens acompanya esta setmana, hui s’ha celebrat a les portes de l’Ajuntament de l’Alcúdia, a les 12:00 del migdia, la concentració “Divendres per Elles”

Llegeix més...

La Policia Local de l´Alcúdia, alerta la població sobre una estafa recurrent que ha tornat a produir-se al poble: l'estafa de la revisió o canvi goma del gas

  • Imprimeix

Un fals tècnic Oficial es presenta en domicilis, especialment aquells en què resideixen ancians, amb l'argument de revisar la instal·lació del gas o de canviar les gomes de les botelles.

Llegeix més...

L’Alcúdia reconeix la labor del voluntariat durant la COVID

  • Imprimeix

L’Ajuntament alcudià ha agraït la tasca desenvolupada per la ciutadania en els temps més durs de la pandèmia. Més de dues-centes persones voluntàries van rebre el seu diploma personalitzat en el transcurs d’un acte senzill i emotiu.

Llegeix més...

L’alcalde de l’Alcúdia demana transparència al president del Consorci

  • Imprimeix

Andreu Salom ha cursat una petició a Voro Montañana, on li prega més sentit comú i menys frivolitat en la gestió d’una qüestió de tanta transcendència com és l’abocador comarcal.

Llegeix més...

El president de la Diputació inaugura l’exposició Dones en Marxa a l’Alcúdia

  • Imprimeix

Antoni Gomar i Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia i Diputat de Patrimoni, van presentar l’exposició, constituïda per fons artístics de la Diputació de València, i la van visitar junt amb la professora d’història de l’art, Maria Ángeles Pérez Martín.

Llegeix més...

Les obres de l’Avinguda de Guadassuar, en la recta final

  • Imprimeix

Si tot continua com fins ara, el mes de maig es podrà ja obrir al trànsit esta avinguda, totalment remodelada, amb voreres amples, accessible per als vianants, ben il·luminada, sense barreres arquitectòniques, amb carrils bici i pacificació del trànsit.

Llegeix més...

Reunió de l’Alcalde de l’Alcúdia amb la Directora General de Transport

  • Imprimeix

L’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, ha tingut una reunió telemàtica amb Roser Obrer, Directora General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible i José Moltó, Subdirector General de Transport, per parlar de l’Autobús regular d’Alfarp a l’Hospital de la Ribera.

Llegeix més...

L'ALCÚDIA ACULL LES PRIMERES JORNADES DE GÈNERE I CONDUCTES ADDICTIVES

  • Imprimeix

La iniciativa, que s'emmarca en el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, està organitzada per l’Agència d’Igualtat i Convivència i la UPPCA de la Mancomunitat Ribera Alta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l'Alcúdia.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@