Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCIEntreteniment

Iniciativa REAJ – #QuédateEnCasa

Organitza
  • INJUVE
Programes
Termini d'inscripció
  • Del 20 de març 2020
  • al 30 d'abril 2020
Informació

Tots som conscients de la situació actual i de gravetat que estem vivint. Per això, des de REAJ volen ajudar-nos a portar el dia a dia tan bé com siga possible. Com? Explica'ns què és el que fas per a no avorrir-te. Comparteix fotos, idees,…El que tu vulgues! Tota col·laboració i participació serà benvinguda

Facebook:

Segueix a @REAJ. Dóna-li a “M'agrada” a la seua publicació.

Deixa un comentari en el post que han publicat, explicant que fas per a suportar esta situació, aporta idees per a ajudar a uns altres o comparteix fotos si el prefereixes del que esteu fent a casa, amb l'etiqueta #Quedateencasa.

Instagram:

Segueix a @albergues.reaj. Dóna-li a “m'agrada” a la seua publicació. 

Deixa un comentari en el post que han publicat, explicant qué fas per a suportar esta situació, aporta idees, comparteix fotos o stories (recorda etiquetar-los) del que esteu fent a casa. Usa l'etiqueta #Quedateencasa. 

Twitter:

Segueix a @AlberguesREAJ. Retuita la iniciativa perquè uns altres s'unisquen a ella.

Deixa un comentari/tuit explicant que fas per a suportar esta situació, aporta idees o comparteix fotos del que esteu fent a casa. Inclou l'etiqueta #Quedateencasa i etiqueta a @AlberguesREAJ

Pots participar tantes vegades com vulgues, mentre no repetisques comentari, iniciativa o fotografia. Quantes més participacions, més possibilitats tindràs de guanyar una estancia.

Es sortejarà 30 estades (una nit d'allotjament i desdejuni) per al guanyador més un acompanyant en un dels albergs REAJ d'Espanya.



Virtual Piano et permet experimentar el piano en el teu ordinador, en línia! Et permet innovar i entretindre't amb música. Prepara't per a experimentar!!



Una visualització interactiva en 3D del veïnat estel·lar, que inclou més de 100000 estreles pròximes. Creat per al navegador web Google Chrome



Es coneix com retrogaming, en valencià «jugar als clàssics», a l'afició de jugar i recol·lectar computadors, videojocs i jocs arcade antics. Amb aquests videojocs es pot jugar tant amb el maquinari original com amb un modern i un emulador, o per mitjà de ports o compilacions.



Un joc simple però addictiu. Comença amb quatre elements bàsics i usa'ls per a trobar dinosaures, unicorns i naus espacials!



Lliçons de mecanografia. Realitza la prova de velocitat d'escriptura, practica les teues habilitats d'escriptura tàctil, aprenga a escriure més ràpid i amb menys errors amb aquest tutor d'escriptura en línia gratuït.



GeoGuessr és un joc de descobriment geogràfic basat en web dissenyat per Anton Wallén. Aprendrem a reconéixer tots els racons del món.



Pensa en una persona. La que siga. Akinator l'endevinarà, vulgues o no. Posa'l a prova.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA




Generador i repositori de fitxes, jocs i altres eines per a compartir en grup


Traductor i corrector de textos castellà/valencià, valencià/castellà.

CURIOSITATS

Observa els vols comercials de tot el món a temps real


Una pintura amb zoom infinit creada en 2007. Concepte original, port HTML5. *Nikolaus *Baumgarten. Organització del projecte Markus *Neidel.

AirPano és un projecte de realitat virtual creat per un equip de fotògrafs russos centrats en prendre fotografies aèries d'alta resolució de 360 ° i vídeo de 360 °


Cuantes persones hi ha ara mateix a l'espai??
A través d'esta web podem saber quants i qui estan.


 

Aquesta pàgina conté una llista d'articles peculiars que existeixen en Wikipedia. Els següents articles poden resultar un poc estranys o especials, que probablement no es trobarien en una enciclopèdia comuna.

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@