Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCIEntreteniment

Iniciativa REAJ – #QuédateEnCasa

Organitza
  • INJUVE
Programes
Termini d'inscripció
  • Del 20 de març 2020
  • al 30 d'abril 2020
Informació

Tots som conscients de la situació actual i de gravetat que estem vivint. Per això, des de REAJ volen ajudar-nos a portar el dia a dia tan bé com siga possible. Com? Explica'ns què és el que fas per a no avorrir-te. Comparteix fotos, idees,…El que tu vulgues! Tota col·laboració i participació serà benvinguda

Facebook:

Segueix a @REAJ. Dóna-li a “M'agrada” a la seua publicació.

Deixa un comentari en el post que han publicat, explicant que fas per a suportar esta situació, aporta idees per a ajudar a uns altres o comparteix fotos si el prefereixes del que esteu fent a casa, amb l'etiqueta #Quedateencasa.

Instagram:

Segueix a @albergues.reaj. Dóna-li a “m'agrada” a la seua publicació. 

Deixa un comentari en el post que han publicat, explicant qué fas per a suportar esta situació, aporta idees, comparteix fotos o stories (recorda etiquetar-los) del que esteu fent a casa. Usa l'etiqueta #Quedateencasa. 

Twitter:

Segueix a @AlberguesREAJ. Retuita la iniciativa perquè uns altres s'unisquen a ella.

Deixa un comentari/tuit explicant que fas per a suportar esta situació, aporta idees o comparteix fotos del que esteu fent a casa. Inclou l'etiqueta #Quedateencasa i etiqueta a @AlberguesREAJ

Pots participar tantes vegades com vulgues, mentre no repetisques comentari, iniciativa o fotografia. Quantes més participacions, més possibilitats tindràs de guanyar una estancia.

Es sortejarà 30 estades (una nit d'allotjament i desdejuni) per al guanyador més un acompanyant en un dels albergs REAJ d'Espanya.Virtual Piano et permet experimentar el piano en el teu ordinador, en línia! Et permet innovar i entretindre't amb música. Prepara't per a experimentar!!Una visualització interactiva en 3D del veïnat estel·lar, que inclou més de 100000 estreles pròximes. Creat per al navegador web Google ChromeEs coneix com retrogaming, en valencià «jugar als clàssics», a l'afició de jugar i recol·lectar computadors, videojocs i jocs arcade antics. Amb aquests videojocs es pot jugar tant amb el maquinari original com amb un modern i un emulador, o per mitjà de ports o compilacions.Un joc simple però addictiu. Comença amb quatre elements bàsics i usa'ls per a trobar dinosaures, unicorns i naus espacials!Lliçons de mecanografia. Realitza la prova de velocitat d'escriptura, practica les teues habilitats d'escriptura tàctil, aprenga a escriure més ràpid i amb menys errors amb aquest tutor d'escriptura en línia gratuït.GeoGuessr és un joc de descobriment geogràfic basat en web dissenyat per Anton Wallén. Aprendrem a reconéixer tots els racons del món.Pensa en una persona. La que siga. Akinator l'endevinarà, vulgues o no. Posa'l a prova.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA
Generador i repositori de fitxes, jocs i altres eines per a compartir en grup


Traductor i corrector de textos castellà/valencià, valencià/castellà.

CURIOSITATS

Observa els vols comercials de tot el món a temps real


Una pintura amb zoom infinit creada en 2007. Concepte original, port HTML5. *Nikolaus *Baumgarten. Organització del projecte Markus *Neidel.

AirPano és un projecte de realitat virtual creat per un equip de fotògrafs russos centrats en prendre fotografies aèries d'alta resolució de 360 ° i vídeo de 360 °


Cuantes persones hi ha ara mateix a l'espai??
A través d'esta web podem saber quants i qui estan.


 

Aquesta pàgina conté una llista d'articles peculiars que existeixen en Wikipedia. Els següents articles poden resultar un poc estranys o especials, que probablement no es trobarien en una enciclopèdia comuna.

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@