Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCICultura

CONCERTO A TEMPO D'UMORE

Hem vist truncada la nostra temporada de teatre, el passat dia 27, hauríem tingut un espectacle força interessant. TIRANT, una producció valenciana, amb 8 actors i actrius dalt de l'escenari, amb una adaptació del text de Paula Llorenç força aplaudit i guardonat, tot un clàssic actualitzat. Hauria estat una gran nit.

No sabem quan podrem tornar a gaudir del teatre a la Casa, però per alegrar-vos, vos hem preparat una actuació molt recordada, que vàrem tindre a l'Alcúdia el dia 11 de maig de 2018, amb bona música, amb molt d'humor, de qualitat. Vos adjuntem el CONCERTO A TEMPO D'UMORE, dels amics de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.

I....... obrim el teló, llums.... i a gaudir-ho.

 

 

 

NITA A L'HORT DE MANUS

NITS A L’HORT DE MANUS

 

Enguany pertocava celebrar la cinquena edició de les Nits de Música a l’Hort de Manus. En juliol de 2016 vàrem començar aquesta iniciativa musical amb una Big Band, En Clau de Jazz, i amb un treball conjunt de Joan Amèric i Andreu Valor, CoInspiracions

En 2017, la proposta va ser VerdCel i Rafael Vargas quintet, i en 2018, Fabian Barraza quartet i E.G.M. Trio. Finalment, l’any passat, comptarem amb That Old Feeling, amb participació d`Òscar Briz, i Las Vegas Jazz Band.

El cartell d’enguany comptava amb REBECA RODS BLACK LIGHT CHOIR, una proposta de gran qualitat i totalment nova  a l’Alcúdia, que està prevista per al divendres 3 de juliol

 

 

La segona proposta, per al divendres 10 de juliol, era la presentació, en format acústic, d'INSURRECTE, el darrer treball d'ANDREU VALOR.

En aquest moment encara hi ha incertesa al voltant del que es podrà o no programar, però estem treballant amb les opcions que es tenen, i amb la voluntat de la Regidoria de Cultura de reprendre, seguint les normes que es proposen per a la celebració d’actes culturals, les activitats només es puga. És quasi segur que els concert no es faran a l’Hort de Manus, ni tampoc hi haurà el soparet tradicional, però estem en l’estudi de la manera de fer aquests concerts, en principi respectant les dates previstes.

 

A més, estem estudiant de quina manera podem reprogramar els concerts ajornats des del 13 de març fins ara. En tot cas informarem complidament de les propostes que finalment programem.

Més articles...

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA

Serveis Cultura



Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@