Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCICultura

FESTA DEL LLIBRE

X FESTA DEL LLIBRE

         El dissabte 4 d’abril, estava prevista la celebració de la desena edició de la nostra Festa del Llibre. Estaven convocats els llibrers, els xiquets i xiquetes de l’escola de tabal i dolçaina, les AMPA’s, una animació de teatre i música per la vesprada, també, conjuntament, la marató de donació de sang, i tota la il·lusió del món. Estava tot enllestit per a posar-la en marxa, però òbviament no la podrem celebrar, donades les actuals circumstàncies de confinament domiciliari, que tots hem de complir.

         Però no celebrar aquesta edició de la Festa del Llibre no significa que ens oblidem del seu protagonista, ELS LLIBRES. Estar a casa tancats ens ofereix molt de temps lliure extra per a fer més coses, donat que els dies es poden fer un poc més llargs. Estar molt de temps cara la tele, amb una saturació de noticies no és d’allò més adequat. Jo recomanaria sens dubte, dedicar-li un temps diari a la lectura, que pot anar acompanyat de l’audició de música, segons el gust. De ben segur que ens permetrà fer més fàcil el confinament.

         Podem socialitzar la lectura, si tenim menuts a casa, rellegir llibres que fa anys que vàrem llegir, mamprendre llibres que fa molt de temps tenim a la prestatgeria i mai els hem començat, i com no, llegir-ne de nous, de les novetats que hi ha de fa poc al mercat.

 

Recomanacions:

Accedir a la pàgina de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

https://bivaldi.gva.es

Accedir a la biblioteca de la Universitat de València.

https://www.es>biblioteca-historica

I per suposat, aprofitar el servei online de la Biblioteca Pública Municipal de l’Alcúdia.

DIA DEL LLIBRE

Més articles...

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA

Serveis Cultura



Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@