Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCICultura

EXPOSICIÓ M. BOIX 2012

 El 23 de març de 2012, coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari de la inauguració de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, es va instal.lar l’exposició MANUEL BOIX, OBRA GRÀFICA I IMPRESA, que va restar a l’abast del públic, fins al 23 de juny del mateix any.

           Tothom coneix Manuel Boix i la seua relació amb l’Alcúdia, i en especial amb la nostra Casa de la Cultura. Seua va ser l’exposició inaugural de la sala d’exposicions de la Casa, de la qual es va editar un llibre catàleg, dins de la col.lecció Fulls d’Investigació, l’ALFABET, amb textos de Josep Placios.

No caldria, però, és obligat, fer palessa la implicació, complicitat i presència que Boix té amb la Casa de la Cultura. De fet, la Casa no s’entendria sense ell i la seua obra. El tríptic, amb l’anagrama de la Casa inclòs, la imponent al.legoria de la Ribera, amb eixa imponent cúpula, la imatge en sí de la Casa……

           Vint-i-cinc anys després, Manuel Boix va tornar a omplir la Casa amb una mostra, molt extensa de la seua obra gràfica. Durant  tres mesos vàrem gaudir d’ella, els veïns i veïnes de l’Alcúdia i un munt de visitants.

          Huí, en aquestes circumstàncies d’enclaustrament, volem recordar aquella exposició, aquell momento únic, irrepetible, aquella explosió de llum, de colors, de records, de memoria d’una gran trajectòria, i ho fem amb una reproducció de l’escrit , acompanyat d’un excel.lent escrit i recull d’imatges, d’Abel Guarinos, vell amic i comissari d’aquesta exposició.

 https://www.manuelboix.com/elgestAG2cas.htm

         Gaudim, recordem, tornem a viure aquella experiència.

SOBRE L'ESPAI I L'INSTANT

SOBRE L’ESPAI I L’INSTANT 

El dia seria el 24 d’abril, l’hora, les 8 de la vesprada i el lloc, la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura. Sobre l’Espai i l’Instant és una exposició col·lectiva de quatre fotògrafs i quatre escriptors: Francesc Vera, Xavier Mollà, Pep Aparici i Natxo Francés els fotògrafs; Clàudia Serra, Paco Company, Rafa Gomar i Maria Josep Escrivà, els escriptors. Aquests artistes formen part del col·lectiu FEG (FotoEspaiGandia).

Aquest projecte enllaça amb l’exposició que vàrem tindre a principis de 2017, sota el títol de 10 al nostre/vostre gust, en la que participaren els quatre fotògrafs, a més de Paco Martí, i com en aquella ocasió, anirà acompanyat d’una publicació, inclosa en la col·lecció EFÍMER.

Mentre arriba el dia en que la podrem gaudir en viu i en directe, a la Casa de la Cultura, els presentem un xicotet tast de la mateixa, per a recordar que continuem estant, que més d’hora que tard, tornarem a reprendre l’activitat.

Les circumstàncies actuals ens han obligat a tancar la Casa de la Cultura, però no deixem de treballar per garantir la continuïtat de la programació, només pugem obrir.

DES DE CASA, FEM I GAUDIM DE LA CULTURA

  

Més articles...

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA

Serveis Cultura



Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@