Web municipal del poble de l'Alcúdia

HomeCULTURA I OCICultura

SOBRE L'ESPAI I L'INSTANT

SOBRE L’ESPAI I L’INSTANT 

El dia seria el 24 d’abril, l’hora, les 8 de la vesprada i el lloc, la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura. Sobre l’Espai i l’Instant és una exposició col·lectiva de quatre fotògrafs i quatre escriptors: Francesc Vera, Xavier Mollà, Pep Aparici i Natxo Francés els fotògrafs; Clàudia Serra, Paco Company, Rafa Gomar i Maria Josep Escrivà, els escriptors. Aquests artistes formen part del col·lectiu FEG (FotoEspaiGandia).

Aquest projecte enllaça amb l’exposició que vàrem tindre a principis de 2017, sota el títol de 10 al nostre/vostre gust, en la que participaren els quatre fotògrafs, a més de Paco Martí, i com en aquella ocasió, anirà acompanyat d’una publicació, inclosa en la col·lecció EFÍMER.

Mentre arriba el dia en que la podrem gaudir en viu i en directe, a la Casa de la Cultura, els presentem un xicotet tast de la mateixa, per a recordar que continuem estant, que més d’hora que tard, tornarem a reprendre l’activitat.

Les circumstàncies actuals ens han obligat a tancar la Casa de la Cultura, però no deixem de treballar per garantir la continuïtat de la programació, només pugem obrir.

DES DE CASA, FEM I GAUDIM DE LA CULTURA

  

LA RUTA MÁS CORTA

CURTMETRATGES

Enguany havíem previst, per als dies 12, 14 i 15 de maig una xicoteta mostra de curtmetratges a la Casa de la Cultura. Amb conveni amb l’Institut Valencià de Cultura, i mitjançant la Filmoteca, teníem programada la projecció de vuit curts. Mentre arriba el moment de poder gaudir-los en directe,  els presentem la proposta La Ruta Más Corta.

El festival La Ruta Más Corta, ofereix una selecció de curtmetratges disponibles online per a fer més suportable aquesta quarantena, alhora que convida a reflexionar sobre la societat i les nostres relacions amb les altres persones. Entre aquesta selecció de curts, estan alguns dels que teníem programats a la Casa de la Cultura, com ONEMORETIME o VÍA TANGO.

Aquesta vegada s’acosta a tots els barris i cases que vulguen gaudir d’aquesta selecció de curts, i convida a la reflexió col·lectiva a través de l’audiovisual saltant entre diferents peces.

         Un dels lemes del festival sempre ha sigut convertir llocs poc habituals en sales de cinema, per això us convida a crear la vostra pròpia festa del curt en els vostres salons.

 

    www.larutamascorta.com

Més articles...

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

LA BIBLIO A CASA

Serveis CulturaGo to top
Dep.Infor. @Jam 2017@