Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaCULTURA I OCICultura

LA RUTA MÁS CORTA

CURTMETRATGES

Enguany havíem previst, per als dies 12, 14 i 15 de maig una xicoteta mostra de curtmetratges a la Casa de la Cultura. Amb conveni amb l’Institut Valencià de Cultura, i mitjançant la Filmoteca, teníem programada la projecció de vuit curts. Mentre arriba el moment de poder gaudir-los en directe,  els presentem la proposta La Ruta Más Corta.

El festival La Ruta Más Corta, ofereix una selecció de curtmetratges disponibles online per a fer més suportable aquesta quarantena, alhora que convida a reflexionar sobre la societat i les nostres relacions amb les altres persones. Entre aquesta selecció de curts, estan alguns dels que teníem programats a la Casa de la Cultura, com ONEMORETIME o VÍA TANGO.

Aquesta vegada s’acosta a tots els barris i cases que vulguen gaudir d’aquesta selecció de curts, i convida a la reflexió col·lectiva a través de l’audiovisual saltant entre diferents peces.

         Un dels lemes del festival sempre ha sigut convertir llocs poc habituals en sales de cinema, per això us convida a crear la vostra pròpia festa del curt en els vostres salons.

 

    www.larutamascorta.com

VISITA ALS MUSEUS

VISITA ( VIRTUAL) ALS MUSEUS.

 

Un dels avantatges que les noves tecnologies ens proporcionen és la possibilitat de fer visites virtuals. I aprofitant-nos d’aquestes tecnologies, volen proposar-vos la possibilitar de visitar alguns dels més importants museus d’arreu del món.

 

Us proposem una passejada per les sales de quatre museus, de quatre països diferents, quatre referents de primer nivell, en quatre ciutats força interessants per a visitar.

 

https://www.uffizi.it/mostre-virtuali

En primer lloc la galeria dels Ufizzi, a la italiana ciutat de Florència.

 

https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne

El Louvre de París, tant impressionant com la ciutat de les llums.

 

https://www.britishmuseum.org/collection

            Un passeig per la majestuosa Londres, i el seu museu Britànic.

 

            https://www.museodelprado.es/en/the-collection/art-works

            I finalitzem aquest recorregut al Prado de Madrid.

 

            I un extra, especialment si tenim menuts per casa, L’I.V.A.M. AMB PIJAMA, unes propostes educatives i familiars per al temps de confinament. Visitem l’IVAM, a València, amb els menuts.

            https://www.ivam.es/es/actividades/livam-en-pijama/

 

De ben segur que quan entrem a fer aquestes visites ens ocuparà un espai de temps important, i podrem sentir el plaer de perdre’ns front a tot un món de colors, d’imatges, de cossos, de paisatges, en definitiva de sensacions.........Gaudim-ho.

 

 

Més articles...

CANAL #QUEDATACASA


L’Institut Valencià de Cultura obri aquesta finestra 
Canal QuedatACasa de l’IVC per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 amb les intencions de seguir en contacte amb les espectadores i espectadors; d’oferir-li a la ciutadania diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC; de seguir donant-li visibilitat als professionals valencians dels sectors audiovisuals, escènics, musicals i plàstics mitjançant algunes de les seues realitzacions; i de col·laborar en fer més lleuger el confinament a les nostres cases i evitar així la propagació de la malaltia per coronavirus.

En el teu idioma

LA BIBLIO A CASA

Serveis CulturaGo to top
Dep.Infor. @Jam 2017@