Crimen en directo

Patrick i Erica segueixen gaudint del seu idil al poble de Fjällbacka, ara acompanyats pel seu nadó, la petita Maja, que ja té vuit mesos. Mentre la jove parella està plenament bolcada en els preparatius del seu pròxim casament, els assumptes a la comissaria, on Patrick treballa, segueixen el seu curs rutinari. Però l’alcalde reuneix al ple de l’ajuntament per anunciar l’arribada a Tanum d’un equip de televisió per filmar un reality-show bastant escandalós anomenat «Fucking Tanum» que, suposadament, hauria de reportar uns sucosos beneficis a la població i que suposarà en realitat un autèntic malson.

Poc després, Patrick ha d’investigar la mort d’una dona, víctima d’un accident de trànsit. Aparentment la dona va beure més del compte, però a Patrick li criden l’atenció unes estranyes marques en el coll de la víctima i descobreix ben aviat que hi ha una misteriosa relació entre aquest crim i altres assassinats que van tenir lloc en el passat en diferents llocs de Suècia. Al costat de tots els cossos hi havia una pàgina del conte infantil Hansel i Gretel.

Mentrestant, el productor del programa, conscient que a major escàndol, major índex de audencia, alimenta els conflictes entre el grup de participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *