Presentació de ‘L’increïble viatge a l’illa gran’

lincreible-viatge-a-lilla-gran

Arriben les vacances. Mentre Albert i Miquel es preparen per a viure l’aventura de l’estiu en una acampada amb els amics, coneixeran Lluc, un jove sorprenent que descobreix el món per si mateix. Procedent de l’Illa Gran, un lloc del qual no han sentit parlar mai, Lluc els farà prendre una decisió que podria canviar el rumb de les seues vides. En un món dominat per la informació, què deu tenir d’especial aquesta illa que l’ha fet mantenir-se amagada i oblidada per tots?

Si voleu saber més detalls del nou llibre de Josep Millo, acudiu a la presentació el proper divendres 27 de febrer a les 19:30 h a la nova Biblioteca Pública Municipal. Amés de l’autor, hi intervindrà Ximo Puig, coordinador d’activitats i director de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia.

L’acte s’emmarca dins de la programació de la 1a edició de Ribera de Llibres, que se celebrarà a l’Alcúdia des del 27 de febrer fins a l’1 de març. Es tracta d’una iniciativa impulsada per les principals llibreries i editorials de la comarca de la Ribera per promocionar el món dels llibres i la cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *